HARJOITTELUTILA

 

Toiminnallista harjoittelu tilaa löytyy pienestä salista 200m2 ja isosta salista 400m2. Tiloissa myös perus kuntosalilaitteita kuten ylätalja, ristikkäistalja, jalan ojennus- ja koukistuslaitteet, alatalja (soutu), revesehyper, GHD-penkki, käsipainot aina 50kg asti. Kyykkypaikkoja löytyy 21 paikkaa. Kahvila, pukuhuoneet, sauna ja muut sosiaalitilat yhteensä 150m2.

Lastenhuone /Lapsiparkki. Lisätietoa täältä.

Saunatilassa  on perus sauna, infrapunasauna, kylmäallas ja ammattikäyttöön tarkoitettu hierontatuoli. Tilat ovat jäsenten käytettävissä, mutta saunatiloja voi myös vuokrata. Kysy lisää valta@crossfitjarvenpaa.fi

Saunassa on Heti valmis -kiuas joten saunomaan voi mennä ilman lisävalmisteluja.

Infrapunasaunan saa yhtä nappia painamalla päälle ja se on heti käyttö valmis. Istumaan mahtuu 2 henkilöä kerralla. Istuessa voi kuunnella musiikkia saunan omasta musiikkilaitteesta.

Kylmäallas on Avantopool Kinos -merkkinen. Yhden istuttava. Altaassa veden lämpötilaa pidetään +8 asteessa ja altaassa on näyttö joka kertoo kuinka kauan olet ollut ja kuinka kauan sinun pitäisi olla vedessä saavuttaaksesi halutun hyödyn. Altaan veden lämpötilaa voi säätää  plus 4 – 38 välillä.

Hierontatuoli on ammattikäyttöön tarkoitettu ja tuolin antama hieronta on lähellä oikeaa hierontaa. Tuoli hieroo automaattisesti 15 min joka valmiilla ohjelmoinnilla tai voi säätää itse oman ohjelmoinnin mieltymysten mukaasi.

Iso TV löytyy saunaosastolta, jossa smart-tv ominaisuudet. TV:n kautta voi katsellä Netfixiä, Youtubea tai selailla internettiä samalla kun istuu hierontatuolissa.