Legendat -ryhmä on kesä tauolla 2019. Aloitamme taas elokuun puolessa välissä harjoittelemaan. Seuraa sivuja tai ole yhteydessä Heidiin, jos olet kiinnostunut syksyllä alkavasta ryhmästä.

Legendat -ryhmä +60 vuotiaille.

Fyysinen toiminta on toimintakyvylle tärkeää. Toiminnallisen liikunnan avulla vahvistat niitä lihaksia jota tarvitset päivittäin. Treenit on tarkoitettu yli 60-vuotiaille tai muuten huonompi kuntoisille ihmisille. Legendojen harjoittelu sisältää lihaskunto- ja liikkuvuus harjoittelua sekä toiminnallisen treenin tunnin päätteeksi. Harjoittelemme kyykkyä, maastavetoa, leuanvetoa ja kahvakuulailua – muokattuna ja helpotettuna tarpeen mukaan. Treenaamme yhdessä ja turvallisesti oman tasosi mukaan. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan! Tammikuu on ilmainen ja sen jälkeen harjoittelua voi jatkaa aina 23.5. asti. Harjoituksia on kerran viikossa aina torstaisin.

Valmentajana toimii Heidi Salminen, jolla on vahva kokemus vanhempien ihmisten liikuttamisesta. Heidi on erittäin hauska ja ammattitaitoinen ihminen. Voit seurata Heidin instaa: https://www.instagram.com/strength_and_joy/

Osoite: Pajalantie 21, Järvenpää
Kysymykset:
CrossFit Jävenpäähän
tobeextreme@gmail.com
tai
Heidi 0503632004 / heidi.salminiitty@gmail.com

Hinta (alkaa helmikuusta ja tammikuun aikana valmentaja kysyy jatkosta):
158€ 12-15 harjoitusta (kertakäynnin hinnaksi tulee 13,2€-10,5€)
138€ 9-11 harjoitusta (kertakäynnin hinnaksi tulee 15,3€-12,55€)
1-8 kerran käynnit myydään yksittäisenä ostoksina, 17€/harjoitus (myydään vain jos ryhmässä tilaa)

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.
Mukaan mahtuu 10 henkilöä. Ilmoittautumisen mukaan voi tehdä myös omainen.