Avoimet ovet ja Pergola Gym -avajaiset la 23.10.2021

Avoimet ovet ja Pergola Gym -avajaiset 23.10. lauantaina klo 12-17

Klo 12-13 kokeilutunti / EasyWOD -tunti
Klo 13-14 kokeilutunti / Power -tunti
Klo 14-15 kokeilutunti / Pergola Gym -tunti (ulkona)
Klo 15-16 kokeilutunti / Burn -tunti
Klo 16-17 Lasten kokeilutunti / Pantterikoulu 8-12v.

Kokeilutunneille ilmoittautuminen tämän linkin kautta: 

https://2bxtreme.wodify.com/OnlineSalesPortal/Schedule.aspx?LocationId=8584&OnlineMembershipId=166386&IsMobile=False

Linkki löytyy myös CrossFit Järvenpään nettisivuilta kohdasta Kokeilukerta / aloitus / EasyWOD.

Harjoittelun jälkeen voi rentoutua saunassa ja kylmäaltaassa sekä hierontatuolissa joka avaa lihakset pahimmista jumeista. Paikalle voi tulla myös katselemaan ja tehdä vaikka vain omat treenit omatoimitilassa. Paikalla myös tehdä kehonkoostumus Inbody-mittaus hintaan 25€.

Pergola Gym on CrossFit Järvenpäähän rakennettu ulkoharjoittelutila. Syksy tosin jo saapuu niin että ilmasto tuo ulkoharjoitteluun haasteita, mutta tila palvelee jo askeettisempia harjoittelijoita ja keväällä se on sitten valmiina auringon alkaessa lämmittää. Gymistä löytyy jo hienoja puukäsipainoja, tukkeja, kivisiä kahvakuulia sekä muita puusta rakennettuja painoja. Siellä on räkkitelineet, Atlas-kiviä ja muita voimaharjoitteluun tarvittavia välineitä.

Jäsentarjous! Kaikille uusille kokeilutunnille tulijoille 23.10. on mahdollisuus lunastaa loppuvuoden jäsentarjous hintaan 176€ (220€ normaali hinta).

Tarjolla kahvia ja pikkusyötävää sekä grillistä makkaraa. Pergola Gymillä voi kokeilla erilaisia voimahaasteita kuten puristusvoimaa tai Atlas kivien nostoa ja muita haasteita. Lapset tervetulleita paikan päälle. Tarvittaessa lapset voivat olla leikkimässä lasten huoneessa, kun huoltajat harjoittelevat. Tule viettämään mukava päivä kanssamme.

Instagram

Terveisin CrossFit Järvenpään henkilökunta