Pääsiäisaikataulu

30.3. pe WOD klo 11 ja 12
31.3. la WOD klo 11
1.4. su Open Gym klo 11-13
2.4. ma WOD klo 10

0

Joulu- ja uuden vuoden aikataulut

Ma 18.12 – su 7.1. erikoisajat. Viralliset tunnit löytyy WODconnectista. Joulupyhinä voi tulla Open Gym/WOD tunteja, kun valmentajien aikataulut tarkentuvat.

Erikoisajat 18.12-7.1.
18. ma klo 10, 17, 18,19
19. ti klo 17, 18, 19
20. ke klo 17, 18, 19
21. to open gym klo 17-19
22. pe klo 10, 17, 18
23. la klo 10, 11
24. su sali kiinni
25. ma sali kiinni
26. ti sali kiinni
27. ke klo 10, 17, 18, 19
28. to open gym klo 17-19
29. pe klo 10, 17, 18
30. la klo 10, 11
31. su sali kiinni
1.1. ma sali kiinni
2.1. ti klo 17, 18, 19
3.1. ke klo 10, 17, 18, 19
4.1. to open gym 17-19
5.1. pe klo 10 , 17, 18
6.1. la LOPPIAINEN sali kiinni
7.1. su open gym klo 11-12
8.1. normiajat

0

Ilmainen kahvakuula jonglööraustunti su 1.10.

Pidämme CrossFit Järvenpäässä ilmaisen kahvakuula jonglööraustunnin klo 14. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Toiveemme olisi, että perus heilautukset, rinnallevedot ja tempaukset ovat hallussa. Pidämme tunnin ulkona, mutta huonolla ilmalla sisällä. Jos sinulla on oma kuula jota voi heitellä niin ota mieluusti mukaan. Näin varmistamme, että kuulat riittävät kaikille. Kuulan paino riippuu harjoittelijasta, mutta suosituspainot ovat naisille 6-16kg (20kg) ja miehille 12-24kg (28kg). Saavu vain paikalle.

0

InBody-mittaus 1.10. su klo 13-16

CrossFit Järvenpään viereisellä Haukka Gym kuntosalilla on sunnuntaina 1.10. klo 13-16 InBody-mittaus. Hintaa mittauksella on 25€. Tule paikan päälle Pajalantie 21, Järvenpäähän mittaamaan kehonkoostumuksesi.

0

Ilmainen kokeilutunti 1.10. su klo 13

Sunnuntaina 1.10. ilmainen CrossFit kokeilutunti. Tule rohkeasti kokeilemaan mistä on kyse. Ota verkkarit ja kevyet tossut mukaan. Valmentajamme odottaa sinua.

0

Ilmainen CrossFit-kokeilutunti ti 30.5.

Pidämme ilmaisen CrossFit kokeilutunnin kaikille halukkaille tiistaina 30.5. klo 17. Harjoitus kestää 1h. Teemme harjoitukset osittain ulkona joten varustus sen mukainen. Voit käydä ilmoittautumassa facebook-tapahtuman kautta mukaan. Tapahtuma löytyy tämän linkin takaa. Nähdään siellä.

0

FasciaMethod tunneille voi nyt tulla kuka tahansa

Nyt voit ostaa itsellesi kertakäynnin tai 10x käyntioikeuden FasciaMethod -tunneille CrossFit Järvenpäähän ilman, että sinun täytyy olla salin jäsen tämän linkin takaa. Tunteja on nyt yksi kerta viikossa torstaisin klo 19. Ilmoittatuminen tunnille tapahtuu WODconnectin kautta Bookings kohdasta. Liity CrossFit Järvenpään salin WODconnectin jäseneksi tämän linkin kautta

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan ja lisätyökalu yksilövalmennukseen. FasciaMe – konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Yksilövalmennuskonsepti sisältää myös toiminalliset liikkuvuus- ja liikehallintatestit valmennuskäyttöön. FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod-konseptin ovat kehittäneet fysioterapeutti Anne Puranen ja fysioterapeutti Viivi Kettukangas.

Dynaaminen myofaskia

Näkemys liikkuvuusharjoittelusta on muuttunut.  Ymmärrys myofaskioiden merkityksestä ja toiminnasta kehossa on mullistanut niin anatomian, fysiologian kuin kehonhuollon maailman. Myofaskialla tarkoitetaan lihaksen ja faskian eli lihaskalvon yhtenäistä jatkumoa. Lihaksiin kohdistuva staattinen venyttely on pitkään ollut kehonhuollon keskiössä.  Kun liikkuvuus heikkenee, kyse on usein faskian kuivumisesta, jähmeydestä ja sen myötä koko myofaskian jäykkyydestä. Hyvinvoinnin edellytys on rento, hyvin nesteytynyt keho, jossa liikkuvuus on hyvä ja sen myötä myös liikehallinta. FasciaMe – konseptissa liikkuvuuteen vaikutetaan kokonaisvaltaisesti. Pääpaino harjoittelussa on myofaskiaalisessa liikkuvuusharjoittelussa.  Lisäksi teemme täsmävenytykset kehon yleisimmin kiristäviin lihaksiin.  Harjoittelu on lihastoimintaketjujen mukaista ja dynaamista.

Liikehallinta ja välilevyt

Myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, jonka ideana on mahdollisimman laajat liikeradat ja pitkien lihastoimintaketjujen läpikäyminen, vaatii hyvää dynaamista stabiliteettia eli liikehallintaa. Se myös kehittää hyvää liikehallintaa. Liikehallinta on tärkeää erityisesti suurilla liikeradoilla, joissa vipuvarret ovat pitkät. Vahva syvä tuki on nivelten, erityisesti selkärangan välilevyjen kuormittumisen kannalta tärkeää. Sen vuoksi harjoittelussa pidennämme lihastoimintaketjuja kohotuksen ja kannatuksen sekä aktiivisen lihastyön avulla.

Hermokudoksen huomioiminen

Kun koko keholle tehdään liikkuvuusharjoitteita, joissa kehonosat viedään äärimmilleen toisiinsa nähden, viedään silloin myös hermokudos äärimmilleen. Huomioimme harjoittelussa hermokudoksen ja annamme vaihtoehdon löysätä hermokudoksen kireyttä aina jostakin suunnasta. Näin harjoitteet ovat lempeämpiä hermokudoksen kannalta.

Täsmävenytykset

Kehossamme on lihaksia, jotka ovat tyypillisesti kireitä. Näihin lihaksiin on vaikea päästä vaikuttamaan täsmällisesti kokonaisvaltaisilla laaja-alaisilla liikkuvuusharjoitteilla. Sen vuoksi FasciaMe konseptissa on tyypillisimmille kireille lihaksille dynaamiset täsmävenytykset.

Faskiahieronta

Hierontapallolla käsittelemme liikkeen avulla tyypillisimmin kireitä pisteitä koko kehon faskioissa. Pyrimme saamaan nesteytymistä ja tehostamaan kalvokerrosten välistä liikettä. Käsittely pallolla on turvallista tarkoin valittujen pisteiden ja sopivan voimakkuuden sekä annostelun vuoksi.

CrossFit –harrastajan hyöty?

Lajista tiedämme, että se vaatii voimaa, ketteryyttä, kestävyyttä, nopeutta ja LIIKKUVUUTTA sekä näiden kaikkien ominaisuuksien yhteistoimintaa. Yllämainituin keinoin tehty kehonhuolto sopii CrossFit -lajin vaatimuksiin erityisen hyvin. Harvemmin tarvitsemme lajissa paikallaanpysyvää notkeutta, useimmin laji vaatii ennemminkin dynaamista liikkuvuutta, kuten valakyykyissä. Jos kyykkysi tuntuu hankalalle, treenaat kovaa tai olet erityisen ”jumissa”, tule kokeilemaan FasciaMethod –tuntia. Tunnin tarkoituksena on lisätä liikkuvuuttasi, palauttaa harjoituksesta ja kehittää liikehallintaasi sekä rentouttaa kehoa ja mieltäsi.

0

BootCamp + kuntonyrkkeily alkaa 10.1.2017

BootCamp on 30 min kestävä tehotreenitunti, joka ei edellytä vaikeiden tekniikoiden osaamista, eikä siis CrossFit On Ramp -kurssin käymistä. Boot Camp-tunnilla saat hien pintaan ja lihakset kipeiksi nopeasti ja tehokkaasti.
Kahvakuulaheilautusta, juoksua, soutua, kyykkä kehonpainolla, seinäpalloa, boxihyppyä, leuanvetoa… Tule mukaan!
Tunti sopii hyvin myös silloin jos haluat tutustua saliimme ilman sitoumuksia, ennen On Rampin käymistä. Jos olet epäillyt olevasi liian ”huonokuntoinen” CrossFit-treenin aloittamiseksi, täällä saat hyvin tuntumaa treeniin ja kuntoa kohoamaan.

”BootCamp 10X” oikeuttaa sinut osallistumaan 10 kpl Boot Camp tunteja, joita pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-17:30 sekä sunnuntaisin klo 11:00-11:30. Viikottain saatetaan ilmoittaa myös muista bootcamp-vuoroista, joista ilmoitetaan erikseen, kun niitä pidetään. Treenit alkavat pyörimään 10.1. ja mukaan voi tulla heti kun kortti on ostettu. Kortti on voimassa 3 kk ensimmäisestä treenikerrasta alkaen.

BootCamp tunneille on varattava paikka aina viimeistään 2 h ennen tunnin alkua. Tämä tapahtuu WODconnectissa kohdassa ”bookings”.

Samalla 10 x kortilla voi käydä myös kuntonyrkkeilytunneilla torstaisin ja sunnuntaisin
Salin seinällä on A4-lehtiö johon merkataan käydyt kerrat.
Ensimmäinen BootCamp-osto tapahtuu tämän linkin kautta.  Kun olet käyttänyt kaikki 10 käyntikertaa, niin osta lisää käyntikertoja tämän linkin kautta.

Salin nykyiset jäsenet voivat käydä myös BootCamp-tunneilla.

0

Osta joululahja täältä! -kampanja / kurssipaikka

CrossFit Järvenpää pitää superviikon, Osta joululahja täältä -kampanjan jolloin voi ostaa itselleen tai läheiselleen maailman parhaan joululahjan erittäin edullisesti, CrossFit-aloituskurssipaikan ensivuoden puolelle alkaville aloituskursseille (On Ramp-kursseille) CrossFit Järvenpäähän. Kursseja alkaa joka kuukausi eri ajoilla ja pituuksilla. Valitse vain omasi nettisivuiltamme.  Tavoitteena on myydä 50 kurssipaikkaa ensivuoden puolelle kampanjan avulla. Jos saamme myytyä 50 tai yli, lahjoitamme hyväntekeväisyyteen 10€ jokaisesta myydystä paikasta.

Kampanja kestää 11.12.-24.12. välisen ajan. Lahjakortti on voimassa 6kk. Lahjakorttilla saa paikan kurssilta ja sisältää saman kuukauden normaaliharjoittelun kurssin jälkeen.

Ilmoittatuminen sähköpostitse tobeextreme@gmail.com, kun olet saanut lahjakortin. Kerro keneltä sait lahjakortin ja mille kurssille haluat ilmoittautua. Kursseja järjestetään joka kuukausi ja ne julkaistaan noin 2kk ennen niiden alkamista.

Mitä CrossFit on ja mitä kurssi sisältää

CrossFit on uusi ja innostava liikuntakonsepti. Harjoitukset tehdään aina valmentajan alaisuudessa ja jokainen tekniikka harjoitellaan huolella. Harjoitusympäristö tukee luonnollista liikkumista ja luo hyvät puitteet sosiaaliselle treenaamiselle, jossa kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa on tärkeässä osassa. Näin saamme ympäristön, joka motivoi ja tukee hyvää harjoittelua ja luo pohjan pitkälle ja jatkuvalle harjoittelulle.

Kurssilla harjoitellaan olennaisimmat CrossFit-perusliikkeet joita ovat lämmittely ja liikkuvuus harjoitteet, voimistelun, painonnoston ja voimanoston alkeet. Tavoitteena on lisäksi totuttaa keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen. Ikäraja 16v. Kurssi sopii kaikille kuntotasoon katsomatta.

Käy ostamassa lahjakortti täältä. MYYNTI LOPPUNUT!

Tulosta oston jälkeen ystävääsi varten lahjakortti täältä: Lahjakortti PDF Muista kirjoittaa nimesi korttiin.

Näyttökuva 2016-12-12 kello 13.21.45

 

0