KENELLE JA MIKSI?

Bootcamp on tarkoitettu sinulle, jos haluat kasvattaa kuntoa, liikkua yhdessä valmentajan opastamana ja saada tuloksia. Sinun ei tarvitse olla CrossFit-harrastaja voidaksesi osallistua kurssille! Kurssi on avoin kaikille. Tavoitteesi voi olla painonpudotus, peruskunnon kasvattaminen tai vaikkapa treenimotivaation löytäminen! Bootcampin ammattitaitoinen valmennus ja ohjatut tunnit takaavat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Treeniliikkeet ovat teknisesti helppoja ja aina sovellettavissa sinun kuntotasoosi.

MILLOIN JA MITÄ KAIKKEA SE SISÄLTÄÄ?

Bootcamp kestää kahdeksan viikkoa 25.3.-17.5.2020 ja treenit ovat aina keskiviikkoisin klo 20-21 ja sunnuntaisin klo 18-19 CrossFit Järvenpään uusissa hienoissa tiloissa osoitteessa Levysepänkatu 28. Ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamiskerralla teemme InBody-kehonkoostumusmittauksen, josta saat tietää mm. kehon rasvaprosentin ja lihasmassan määrän. Kuntotestinä toimiva ensimmäisen kerran treeni suoritetaan myös viimeisellä kerralla, mistä näet oman fyysisen kunnon kehityksen. Osallistujat saavat ruokavalion ja omatoimisen treeniohjelman. Ruokavaliota noudattamalla on helpompi päästä hyviin tuloksiin sekä treeneissä, että arjessa jaksamisessa. Omatoiminen treeniohjelma pitää sisällään liikkeitä, jotka voit helposti toteuttaa kotona. Näin saat kolmannen tehokkaan treenin viikkoosi! Sinulla on myös mahdollisuus osallistua ainoastaan sunnuntain ohjattuihin treeneihin. Näin ollen ohjattuja treenikertoja tulee yksi viikkoa kohden. Ruokavalio, omatoiminen treeniohjelma ja InBody-kehonkoostumusmittaus kuuluvat myös sunnuntaitreenaajille.

VALMENTAJAT

Bootcampin ohjaa CrossFit Järvenpään valmentaja Nina Ojanen. Nina monipuolinen harjoittelutausta ja vuosien kokemus valmentamisesta takaavat jokaiselle kuntotasolle haastavat treenit.

HINTA

Kahdeksan viikon ohjattu Bootcamp on hinnaltaan 248€ (opiskelijat, palomiehet ja poliisit -10%).

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Laita sähköpostia osoitteeseen bootcampjarvenpaa@gmail.com, kerro nimesi ja halusi osallistua Boot Campille! Jos jokin jäi vielä mietityttämään, lisäkysymykset voit laittaa samaan osoitteeseen.