BootCamp + kuntonyrkkeily alkaa 10.1.2017

BootCamp on 30 min kestävä tehotreenitunti, joka ei edellytä vaikeiden tekniikoiden osaamista, eikä siis CrossFit On Ramp -kurssin käymistä. Boot Camp-tunnilla saat hien pintaan ja lihakset kipeiksi nopeasti ja tehokkaasti.
Kahvakuulaheilautusta, juoksua, soutua, kyykkä kehonpainolla, seinäpalloa, boxihyppyä, leuanvetoa… Tule mukaan!
Tunti sopii hyvin myös silloin jos haluat tutustua saliimme ilman sitoumuksia, ennen On Rampin käymistä. Jos olet epäillyt olevasi liian ”huonokuntoinen” CrossFit-treenin aloittamiseksi, täällä saat hyvin tuntumaa treeniin ja kuntoa kohoamaan.

”BootCamp 10X” oikeuttaa sinut osallistumaan 10 kpl Boot Camp tunteja, joita pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-17:30 sekä sunnuntaisin klo 11:00-11:30. Viikottain saatetaan ilmoittaa myös muista bootcamp-vuoroista, joista ilmoitetaan erikseen, kun niitä pidetään. Treenit alkavat pyörimään 10.1. ja mukaan voi tulla heti kun kortti on ostettu. Kortti on voimassa 3 kk ensimmäisestä treenikerrasta alkaen.

BootCamp tunneille on varattava paikka aina viimeistään 2 h ennen tunnin alkua. Tämä tapahtuu WODconnectissa kohdassa ”bookings”.

Samalla 10 x kortilla voi käydä myös kuntonyrkkeilytunneilla torstaisin ja sunnuntaisin
Salin seinällä on A4-lehtiö johon merkataan käydyt kerrat.
Ensimmäinen BootCamp-osto tapahtuu tämän linkin kautta.  Kun olet käyttänyt kaikki 10 käyntikertaa, niin osta lisää käyntikertoja tämän linkin kautta.

Salin nykyiset jäsenet voivat käydä myös BootCamp-tunneilla.