BootCamp-tunnille mukaan ilman On Ramp-kurssia

BootCamp on 30 min kestävä rankka tehotreenitunti, jolla saat hien pintaan ja lihakset kipeiksi nopeasti ja tehokkaasti. BootCamp-treenit vedetään armeijahengessä sykkeet kohti kaakkoa. Tunnilla kehittyvät niin lihaskunto kuin kestävyyskin. Liikkeet ovat helppoja ja sopivat kaiken tasoisille liikkujille. Näin ollen BootCamp-tunneille osallistuakseen ei tarvitse käydä On Ramp-kurssia, vaan mukaan voi tulla helposti ilmankin.

bootcamp-love
Kahvakuulaheilautusta, juoksua, vatsalihasliikkeitä, soutua, kyykkä kehonpainolla, seinäpalloa, boxihyppyä, leuanvetoa, kelkan työntöä… Mitä vaan helppoa ja yksinkertaista jolla kunto kohoaa.
Tunti sopii hyvin myös silloin jos haluat tutustua saliimme ilman sitoumuksia, ennen On Rampin käymistä. Jos olet epäillyt olevasi liian ”huonokuntoinen” CrossFit-treenin aloittamiseksi, täällä saat hyvin tuntumaa treeniin ja kuntoa kohoamaan.

.
”BootCamp 10 X” oikeuttaa sinut osallistumaan 10kpl Boot Camp tunteja, joita pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19:30-20:00 sekä perjantaiaamuisin klo 9:30-10:00. BootCamp-treenit alkavat 8.8. mutta mukaan voi tulla koska vaan itselle sopii.

Varaa paikkasi täällä. 

BootCamp tunneille on varattava paikka aina viimeistään 2 h ennen tunnin alkua. Tämä tapahtuu WODconnectissa kohdassa ”bookings”.

Tiedustelut crossfittuusula(at)gmail.com tai 050 371 9930 / Sanni

 

IMG_2210-2