CrossFit Kids kevätkaudella 2015

CrossFit Kids sopii erittäin hyvin lapsille ja nuorille monipuolisuutensa vuoksi. CrossFit-harjoittelua voi treenata joko omana lajinaan, tai muun lajin ohessa fysiikkatreeninä. CrossFit-tunneilla tehdään monipuolisesti kestävyys-, taito- ja voimatreeniä, hyödyntäen oman kehonpainoa sekä lisäpainoja. CrossFit Kidsit opettelevat  voimisteluliikkeitä (esim. käsilläseisontaa, käsilläkävelyä, rengastaitoja ja köysikiipeilyä) painonnostoa (tempaus ja työntö), voimanostoa (maastaveto, kyykky, penkki), soututekniikkaa soutulaitteella,  ja paljon muuta, lapsille ja nuorille turvallisella ja kehittävällä tavalla. Mukana on aina valmentaja, joka suunnittelee ja valvoo treenit.

CrossFit Kids on nostanut suosiotaan Tuusulan Boxilla paljon. Boxillamme käy kokonaisia perheitä vanhempineen ja lapsineen.  Kaksiosaisen salimme ansiosta voimme pitää kids- ja aikuisten treenejä samaan aikaan. Etenkin 12-15 vuotiaiden ”Ninjat” –ryhmään on ollut tulijoita. Syyskausi aloitettiin yhdellä 10 nuoren ryhmällä, joka treenaa kolmesti viikossa. Ryhmä tuli pian täyteen, ja marraskuussa katsottiin aiheelliseksi perustaa uusi ryhmä, jolla on mahdollisuus treenata kaksi kertaa viikossa, maanantaisin klo 17:00-18:00 ja keskiviikkoisin klo 18:00-19:00.  Ryhmässä on tilaa vielä muutamalle kiinnostuneelle. Myös nuorempien, 8-11 vuotiaiden lasten ryhmässä on tilaa.

IMG_1676

Myös yksittäisiin treenikertoihin on mahdollisuus. Kahden tai kolmen treenikerran sijaan voi ilmottautua esimerkiksi vain keskiviikon treeneihin, jos ne sopivat aikatauluun. Kevätkaudella treenivuorot tulevatkin myyntiin yksittäisinä kertoina, ja paikan voi varata kaikille haluamilleen tunneille. Etusija varaamisessa on aina vanhoilla treenaajilla. Uusia otetaan mukaan heti, kun vanhat treenaajat ovat paikkansa varanneet, ja jos mukaan vielä mahtuu.

Tarjoamme mahdollisuuden myös seuroille, koululuokille, yhdistyksille ja muille vastaaville varata treenivuoroja sopimuksen mukaan omille ryhmilleen. Tarjoamme yksittäisiä koetreenejä, tai voimme sitoutua tekemään töitä jonkun ryhmän kanssa pidempäänkin.

Jos CrossFit Kids herättää kiinnostusta, ota yhteyttä:

sanni.pisto@gmail.com

puh. 045 230 6168