CrossFit Kidsit keväällä 2016

CrossFit Kidsien kevätkausi 2016 starttaa 12.1. Yhtenä tavoitteena on kevätkaudella saada yksi treenivuoro lisää Superkidseille. Ilmoitamme asiasta heti, kun saamme asiaa vietyä eteenpäin. Toistaiseksi jatkamme kuitenkin samoilla treenivuoroilla kuin syksyllä 2016. Ninjoilla on siis kolme treenivuoroa tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18-19:00 ja superkidseillä kaksi vuoroa tiistaisin ja perjantaisin klo 17-18:00. Toukkien eli 3-6 vuotiaiden treenivuoro on keskiviikkoisin klo 18-19:00.

Mikäli kaikkiin treeneihin ei ole mahdollista osallistua esimerkiksi muiden harrastusten vuoksi, on mahdollista osallistua treeneihin vain kerran tai kaksi kertaa viikossa, ja maksaa niistä. Jos lapsi haluaa panostaa CrossFittiin, kannattaa treenata kolmesti viikossa. Lisäksi on hyvä liikkua runsaasti myös muulla vapaa-ajalla.

Kaikkien yhden tai 12-15 vuotiaiden osalta kaksi kertaa viikossa treenaavien on sovittava, minä tarjolla olevista viikonpäivistä haluavat treenata ja näihin treenipäiviin on hyvä sitoutua. Poikkeuksista voidaan kuitenkin aina sopia erikseen. Yksittäisen treenikerran ryhmäkoko on maksimissaan 10 lasta.

Olemme ottaneet aikataulun suunnittelussa huomioon koulujen lomaviikot. Lomaviikoilla ei ole treenejä, eikä niiltä synny laskua. Vähintään viikon mittaiset katkokset treeneistä vaikuttavat laskutukseen, ja ne ovat tasattu kaikkien kuukausien kesken laskutuksen helpottamiseksi. Syys- ja kevätkaudella laskutuskuukausia on siis 5 / kausi ja kaikki laskut ovat saman suuruisia.

Kuten viimevuonnakin, CrossFit Kidseihin sitoudutaan aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Laskutuksen voi hoitaa kuukausittain tai yhden kauden kerrallaan. Kuukausilaskutukseen joudumme lisäämään käsittelykuluja 2 euroa / lasku.

Lisää infoa CrossFit Kidseistä täällä.

Jos haluat lisätietoa tai varata paikkaa treeneissä laita ensin viestiä Sannille sanni.pisto(at)gmail.com

Nähdään treeneissä! -Sanni