Esittelyssä ”uusi” koutsimme Mira! :)

11874104_10204984608751347_420962023_n
Valmentaja ja PT Mira Turunen

Mira Turunen ja uudet tuulet:

Moi!

Monet teistä ovat varmasti muhun törmänneet salilla, joko samassa treenissä, käyneet munvetämissä aamutreeneissä, tai vähintään kuulleet kannustukseni wodia tehdessään. Syksynne tulee muuttumaan sillä tavalla, että joudutte katselemaan mua vielä useammin, sillä liityn virallisesti Crossfit Tuusulan valmentaja kaartiin, Sannin ja Valtan lisäksi.

Aloitan syyskuusta eteenpäin vetämään sekä aamu­, että iltatunteja. Muitakin tuntimuutoksia on tiedossa, sillä boxillamme alkaa uusia tunteja, ”Helpotettu WOD” tunti, joka on pääasiallisesti tarkoitettu juuri On Rampin käyneille. Täällä kaikki tekevät samalla skaalauksella ja keskitymme vielä enemmän tekniikan hiomiseen. Toinen uusi tuttavuus on projektini ”Less Is Power”, jonka tavoitteena on painonpudotus, sekä – hallinta.

Odotan syksyä todella paljon, koska saan viimein jättää ns. sivutyöt ja pääsen tekemään sitä mistä todella nautin!

Kerron hieman itsestäni, jos joku ei minua vielä kovin hyvin tunne. Olen asunut koko ikäni Vantaalla, Korson seudulla. Olen harrastanut kilpauintia kymmenen vuotta SM-­tasolla. Kävin Sotungin Lukion, josta sain lakin päähäni 2013 jouluna. Samoihin aikoihin aloitin vetämään ensimmäisiä tuntejani Crossfit Tuusulassa. Crossfittiä olen harrastanut n. kolme vuotta? Aika menee niin nopeasti, etten muista onko siitä jopa kauemminkin aikaa.

Valmistun syksyllä lisensoiduksi Personal Traineriksi, joten tulen tuomaan kyseisiä palveluita myös salillemme. Haaveilen pääseväni opiskelemaan fysioterapeutiksi, jotta saisin koko ihmisen toiminnan haltuun. Olen toiminut uimaopettajana kolme vuotta, pääasiallisesti lapsille, mutta myös aikuisille. Haluan oppia koko ajan uutta ja tuoda myös uusia juttuja teille!

-CrossFit Level 1 trainer 2014

Nähdään salilla!