ESITTELYSSÄ YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Suomen Urheilufysio

Uusin yhteistyökumppanimme on Suomen Urheilufysio. Fysioterapeutin palveluita kannattaa hyödyntää mm. urheiluperäisten rasitusvammojen hoidossa tai kuntoutuksessa leikkauksen jälkeen. Fysioterapeutista saattaa olla paljon apua myös ehkäisevässä kehon huollossa. Suosittelemme käyttämään Suomen Urheilufysion palveluita mm. säännölliseen hieronnassa käymiseen, mutta jo CrossFitin aloittamisen yhteydessä, tai myöhemminkin, olisi hyvä teettää Suomen Urheilufysioterapeuttien tarjoama lihastasapainokartoitus. Lihastasapainokartoitukseen sisältyy

Urheilufysioterapiatarkastus:

  • Videoitu alaraaja-analyysi (lantion hallinta, polvet, nilkat)
  • Ylävartalon testaus (nivelliikkuvuus, lihaskartoitus, lavan hallinta)
  • Alaraajojen testaus (nivelliikkuvuus, lihaskartoitus, pituusero)
  • Henkilökohtainen palaute ja yksilölliset harjoitteet

Hyvä lihastasapaino ja kehonhallinta ehkäisee monien turhien rasitusvammojen ehkäisyä ja lisää ymmärrystä oman kehon vahvuuksista ja heikkouksista.

Yhteistyömme Suomen Urheilufysion kanssa on alkuvaiheessa ja vastaisuudessa pyrimme lisäämään palveluiden kattavuutta. Yhteistyö sisältää myös fysioterapeutin ja valmentajien välisen kommunikoinnin asiakkaan luvalla.

Suomen Urheilufysio palvelee Järvenpäässä.

Facebook

Esittely

 

Hierontapalvelu Iiris

Hierontapalvelu Iiriksen urheiluhierontapalvelut ovat tuttuun tapaan asiakkaidemme käytettävissä alennettuun hintaan. Iiriksellä on pitkä kokemus asiakkaidemme hoitamisesta ja tulokset ovat olleet hyviä. Vastaisuudessa hoitopalveluihin sisältyvät myös osteopaatin hoidot. Iiris ottaa asiakkaita vastaan Tuusulassa Riihikalliossa.

Facebook

 

Tempaus-Areena

Asiakkaillamme on mahdollisuus hyödyntää Tempausareenan ammattimaista painonnostovalmennusta kahdesti kuukaudessa painonnostotekniikoiden hiomiseen. Yheistyötä on jatkunut vajaan vuoden ja valmennuksessa käyneet ovat kokeneet hyötyneensä siitä suuresti tekniikoiden ja tulosten parantuessa. Tempausareena-toiminnasta on enemmän tietoa Tempausareena-välilehdellä (linkki).

Facebook


Luomumunarinki

Asiakkaillamme on mahdollisuus noin kerran kuussa tilata yhdessä CrossFit Keravan asiakkaiden kanssa luomumunia Kuorttisen luomukanalasta. Homman tirehtöörinä toimii Sami Lemmetty. Munat ovat täysin erilaisia kuin kaupasta ostetut.

 

Vakuutusasiamies Pohjolavakuutus Jukka Hämäläinen

Salimme vakuutukset asiat hoitaa luottomiehemme Jukka Hämäläinen. Kattaako vakuutuksesi, jos loukkaannut liikuntaharrastuksessasi? Tarvitsetko autollesi vakuutusta? Ota yhteyttä Jukkaan.

jukka.hamalainen@pohjola.fi /  puh. 0102530026