Etsimme testaajia Game Ready-kylmäkompressiolaitteelle marraskuun ajaksi.

Vuokraamme testikäyttöön Game Ready-kylmäkompressiolaitteen yhdeksi kuukaudeksi. Laitetta voi käyttää esimerkiksi treenin jälkeiseen palautumiseen, akuutteihin vammoihin ja leikkauksen jälkeiseen palautumiseen. Laitetta voi käyttää melkein mihin tahansa kehon osaan.

Etsimme laitteelle testikäyttäjiä marraskuun ajaksi (noin 10 henkilöä). Testikäyttäjiksi sopivat henkilöt, joilla on kiputiloja esimerkiksi olkapäissä, toipuvat leikkauksesta tai haluavat nopeuttaa palautumistaan kovasta treenistä.

Laitetta käyttää tällä hetkellä moni huippu-urheilija. Esimerkiksi tennistähtemme Jarkko Nieminen käytti laitetta lentokoneessa olkapäähänsä palautuakseen nopeammin kisojen välissä.

Laite-esittelijä tulee lauantaina 31.10. klo 13:00 Jävenpään salille ennen kehonhuolto seminaaria. Asiasta kiinnostuneet voivat tulla paikalle CrossFit Järvenpään tiloihin. Sen jälkeen laite jää CrossFit Tuusulan salille yhdeksi kuukaudeksi testikäyttöön. Jos saamme laitteella hyviä tuloksia, otamme sen käyttöön pysyvästi.

Käyttö tulee maksamaan 30€/kk kaikille osallistujille. Testikäyttö ei edellytä salimme asiakkuutta. Jos asia kiinnostaa, ota yhteyttä! crossfittuusula(at)gmail.com

Tutustu laitteeseen täällä.