Heinäkuun harjoitteluajat

Tiedote!

CrossFit Järvenpäässä on heinäkuun aikana tunti muutoksia. Iltaisin on yksi WOD tunti vähemmän. Aamu klo 6 tuntia ei ole eikä ke klo 10 tuntia. Erikoistunteja (punttikoulu, skills, venyttely, legendat, kuntonyrkkeily ja lapset) ei heinäkuussa ole. Kaikki tunnit ovat nyt varattavissa WODconnectissa. Valmentajamme Nina Ojanen ja Matias Koskimäki ovat heinäkuun ajan puikoissa. Heiltä voi kysyä, jos kysyttävää on. Matias vastaa ohjelmoinnista heinäkuun ajan.


nina@crossfitjarvenpaa.fi
matias.koskimaki@hotmail.com
.
Elokuussa alkaa taas normirytmi ja vähän enemmän. Tunti tarjonta kasvaa ja saamme uuden erikoistunnin ohjelmistoon; BURN. Burn on pitkäkestoisempaa sykeharjoittelua ilman tankoliikkeitä. Tunteja tulee 2 viikossa. Skill tunteja tulee olemaan to ja la yksi tunti kumpanakin päivänä. Punttikoulua tulee olemaan ti ja pe. Yksi tunti kumpanakin päivänä. Lasten tunnit jatkuvat samaan tapaan samoilla ajoilla. Lisäksi saamme uuden teiniryhmän syksyksi jo on ma ja pe. Yksi tunti kumpanakin päivänä. Venyttelytunti Annen johdolla siirtyy to klo 19.
.
Aloituskurssit alkavat pyörimään normaalisti elokuusta. Nyt voi mukaan tulla myös helpolla yksityiskurssilla joita Matias ja Nina alkavat pitämään. Jäsenyyden voi ostaa nyt myös suoraan ilman aloituskurssia, mutta tällöin vain Burn- ja Skill-tunnit ovat käytettävissä. Jäsenhinta on sama kuin normaalisti.

5.8. alkaa WOD tunnit pyörimään normaalisti. Lasten nuorten ryhmät pyörähtävät käyntiin 1.9. Uusi teini ryhmä käynnistyy elokuun puolessa välissä. MammaWOD palaa kanssa kuvioihin kuten punttikoulut, kuntonyrkkeily ja skills tunnit. Teemu vetää lenkki tuntia myös heinäkuussa maanantaina.

Laskutus asioissa olkaa yhteydessä Ninaan ja Matiakseen.

Oma sähköpostini on muuttunut valta@crossfitjarvenpaa.fi. Vanhakin toimii vielä.