On Ramp – Aloituskurssit

Ilmoittaudu mukaan aloituskurssille Verkkokaupasta.

Yksityinen aloituskurssi, hinta sovitaan ryhmä koon mukaan.


Jäsen­sopimukset

Kevät 12kk -sopimus &
Syksy 12kk -sopimus, 88€/kk

Vuosisopimukset sisältävät 05-24 oikeuden pienen salin käyttöön ja ison salin käyttöön, kun salissa ei ole vedettyjä harjoituksia. Pienen salin käyttöä voidaan rajoittaa, jos tilassa on vedettyjä tunteja. Tällöin tila voidaan varata kokonaan vedetylle tunnille tai rajoittaa käyttöoikeutta tiettyyn alueeseen. Kun pienessä tilassa on vedetty tunti niin muu harjoittelu ei saa häiritä tuntia.

Kevät 12kk -sopimus solmitaan helmi-elokuun aikana ja se on voimassa tammikuun loppuun asti. Sopimus uusitaan tammikuun aikana seuraavaksi vuodeksi jolloin se tulee voimaan helmikuusta eteenpäin.

Syksy 12kk -sopimus solmitaan syys-tammikuun aikana ja se on voimassa elokuun loppuun asti. Sopimus uusitaan elokuun aikana seuraavaksi vuodeksi jolloin se tulee voimaan syyskuusta eteenpäin.

Sopimuksiin sisältyy mahdollisuus pitää yhden kuukauden mittainen maksuvapaa loma. Loman ilmoittaminen pitää tehdä sähköpostiin viimeistään 7 päivää ennen lomakuukauden alkua.

Sopimukset voi purkaa maksamalla 75% jäljellä jääneestä sopimusajasta. Maksamattomat laskut siirtyvät perintään automaattisesti.

Alennukset 10%:

Poliisin, puolustusvoimien, pelastuslaitoksen työntekijät ja opiskelijat.

Toistaiseksi voimassa -sopimus 98€/kk

Toistaiseksi voimassa sisältävät 05-24 oikeuden pienen salin käyttöön ja ison salin käyttöön, kun salissa ei ole vedettyjä harjoituksia. Pienen salin käyttöä voidaan rajoittaa, jos tilassa on vedettyjä tunteja. Tällöin tila voidaan varata kokonaan vedetylle tunnille tai rajoittaa käyttöoikeutta tiettyyn alueeseen. Kun pienessä tilassa on vedetty tunti niin muu harjoittelu ei saa häiritä tuntia.

Sopimus on voimassa kuukausi kerrallaan.

Jäsenyyden irtisanomisesta tulee ilmoittaa viimeistään 7 päivää ennen viimeisen jäsenkuukauden loppua sähköpostilla.

Alennukset 10%:

Poliisin, puolustusvoimien, pelastuslaitoksen työntekijät ja opiskelijat.

Muu hinnasto

Toistaiseksi voimassa -sopimus on mahdollista tehdä myös vähemmillä viikkoharjoitus määrille alennetuin hinnoin.
1 kerta viikossa harjoittelua = 73€/kk (ei 24/7 oikeutta, vain ohjatut tunnit)
2 kertaa viikossa harjoittelua = 83€/kk (ei 24/7 oikeutta, vain ohjatut tunnit)
Personal training -valmennus, lue lisää täältä.
Katselmointi (1:30-2h) 48€.
Mukaan ilman aloituskurssia.
MammaWOD 10 x kortti 98€.
Hiljattain synnyttäneille pienten lasten vanhemmille tai odottaville äideille.
Kymppikerran kortti 138€ (ei 24/7 -oikeutta, vain ohjatut tunnit)
Oikeuttaa treeneihin vain CrossFit Järvenpään boxilla. Voimassa 3kk.
Kertamaksu 20€
Omatoimi-sopimus
12kk-sopimus, hinta 88€/kk tai Toistaiseksi voimassa -sopimus ,98€. Pitää olla käynyt aloituskurssi.

Tietoa laskutuksesta

  • Meille käy melkein kaikki liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kortit ja muut sporttipassit
  • Laskutusyhteyshenkilö:
    Valta Sjöblom, valta@crossfitjarvenpaa.fi

Vastuuvapautuslomake tulee allekirjoitettavaksi ennen kuin liittyy salimme harjoittelijaksi. Lomaketeksi alla.

Vastuuvapautus CrossFit Järvenpää
.
Vapaaehtoinen osallistuminen
Minä, allekirjoittanut, osallistun CrossFit- ja/tai toiminnalliseen harjoitteluun vapaaehtoisesti. Olen tietoinen CrossFit-harjoitteuun ja/tai toiminnallisen harjoitteluun sisältyvistä riskeistä. Olen tietoinen siitä, että CrossFit- ja/tai toiminnallinen harjoittelu on sen luonteista, että siihen sisältyy tapaturman, loukkaantumisen tai pahimmassa tapauksessa kuoleman riski. Kun alan tekemään CrossFit-harjoittelua tai teen jo CrossFit-harjoittelua, osallistun ensin tai olen jo osallistunut CrossFit harjoitteluun kuuluvalle aloituskurssille (On Ramp), minulle on kerrottu CrossFit-harjoittelun riskeistä sekä opetettu lajissa suoritettavien liikkeiden perusteet loukkaantumisriskin minimoimiseksi. Olen kykenevä harkitsemaan oman osallistumiseni terveyteni ja taitoni kannalta. Jos olen epävarma omasta terveydentilastani, olen velvollinen itse käymään lääkärin- tai fysioterapeutin tarkastuksessa ennen harjoittelun aloittamista.
.
Järjestäjän vapautus vastuusta
Tietoisena CrossFit- ja/tai toiminnallisen harjoitteluun sisältyvistä riskeistä ilmoitan tällä lomakkeella, että vapautan järjestäjän ja kaikki järjestäjää edustavat tahot kaikesta vastuusta minulle mahdollisesti aiheutuvista terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvista vahingoista, sisältäen mahdollisen kuolemantapauksen. Vastuuvapautus koskee vahinkoja, jotka ovat syntyneet CrossFit- ja/tai toiminnallisen harjoittelun aikana, matka-aikoina harjoituksiin, sekä mahdollisesti myöhemmin ilmeneviä vahinkoja, joiden syntyperuste sijoittuu mainittuihin aikoihin.
.
Vakuutukset
Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturmavakuutuksestani. Vapaa-ajanvakuutus ei välttämättä korvaa CrossFit- ja/tai toiminnallisessa harjoittelussa tapahtuvia vahinkoja.
.
Vaatimukset
Edellä ilmoittamaani liittyen vakuutan, että en tule esittämään järjestäjää tai sen edustajia vastaan rikos- tai siviiliperusteista vaatimusta. Tämä koskee myös edunsaajiani ja oikeudenomistajiani.
.
Käyttäytymissäännöt
Tunneille saavutaan ajoissa. Ennen varsinaista harjoittelua tehdään huolellisesti lämmittely joko valmentajan ohjeiden mukaan tai itsenäisesti. Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen käyttämänsä harjoituspainot on mitoitettu sopiviksi omalle kunnolle ja kokemukselle. Käsipainojen, kahvakuulien ja tyhjien levytankojen heittäminen ja pudottaminen lattialle on kielletty, ellei sen tarkoituksena ole välttää
 loukkaantumista tai tapaturmaa. Painoja käsitellessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta, mikäli suorituspaikalla on muita ihmisiä. Flunssaisena, kuumeisena tai alkoholin, lääkkeiden tai muiden huumausaineiden alaisena harjoittelu on kielletty. Ohjaajalla on oikeus oman harkintansa mukaan kehottaa mahdollisesti huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena olevaa tai muuten häiriötä aiheuttavaa urheilijaa
poistumaan harjoitustiloista. Omaan hyvät käytöstavat ja otan kanssaihmiset huomioon salilla ja salin ulkopuolella. Pyrin aina antamaan omalla käytökselläni esimerkillisen kuvan itsestäni.
.
Sairaudet ja muut rajoitteet
CrossFit- ja/tai toiminnallinen harjoittelu on erittäin vaativaa ja raskasta verrattuna muihin 
kuntoilu muotoihin. Neuvotelkaa CrossFit- ja/tai toiminnallisen harjoittelun sopivuudesta lääkärinne kanssa ennen harjoittelun aloittamista.
.
Sitoumuksen hyväksyminen
Olen huolellisesti lukenut tämän asiakirjan. Ymmärrän asiakirjan sisällön ja merkityksen ja hyväksyn asiakirjassa esitetyt seikat.
.
Sopimusehdot
Laskut
Laskut toimitetaan Wodconnect-palvelun kautta. Aloituskurssien ja lahjakorttien kertaluontoinen laskutus on mahdollinen myös sähköpostiin PDF-muodossa, ja sillä on maksuaikaa 14 päivää. Mikäli maksua ei suoriteta ajoissa, tulee ensimmäinen maksumuistutus 14 päivää eräpäivän jälkeen. Mikäli laskua ei ole maksettu 14 
päivää ensimmäisen maksumuistutuksen jälkeen, on laskuttajalla oikeus siirtää lasku kolmannelle osapuolelle. Maksamaton lasku estää vuorojen varaamisen tunneille ja salin käyttöoikeus voidaan evätä. Jäsenyyskaudet laskutetaan joko kuukausittain tai kertamaksuna. Aloituskurssi varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vrk ennen kurssin aloitusta, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Mikäli myöhemmin, maksua ei palauteta, vaan tuolloin onnistuu ainoastaan siirto toiselle kurssille.
.
Jäsenyys / jäsensopimukset
Jäsensopimukset tehdään aloituskurssin aikana tai ennen normaaliharjoittelun aloittamista salillamme. Sopimus tehdään ilmoittamalla siitä sähköpostilla valta@crossfitjarvenpaa.fi. Kaikki jäsensopimukset löydät CrossFit Järvenpään nettisivuilta. Hyväksymme jäseniksemme täysi-ikäisiä henkilöitä. Mikäli alaikäinen haluaa liittyä jäseneksemme, vaadimme tarvittaessa huoltajan kirjallisen suostumuksen. Jäsenemme allekirjoittavat tai hyväksyvät vastuuvapauslausekkeen sekä salin säännöt ennen harjoittelun aloittamista salillamme. Ilman näitä ei harjoittelua saa aloittaa. Jäsenyydet ovat määräaikaisia, ja uusi jäsenyyskausi vahvistetaan ennen seuraavan jäsenkauden alkua. Eri jäsensopimusmuotoja ovat Toistaiseksi voimassa -sopimus 98€/kk sekä 12 kk voimassa olevat sopimukset kevät ja syksy, 88 Eur/kk. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on voimassa kuukausi kerrallaan. Kevät 12kk-sopimus on voimassa seuraavaan tammikuuhun asti ja se koskee kevätkaudella eli tammi-kesäkuussa tehtyjä sopimuksia. Syksy 12kk -sopimus on voimassa seuraavaan elokuuhun asti ja se koskee elo-joulukuussa tehtyjä sopimuksia. 12kk-sopimuksiin kuuluu yksi kuukausi maksuvapaata jonka voi pitää esim. kesäloma. Sopimukset sisältävät klo 05-24 oikeuden pienen salin ja ison salin käyttöön, kun saleissa ei ole vedettyjä tunteja. Saleja voidaan varata kokonaisuudessaan ohjattujen tuntien käyttöön ympäri vuoden eri ajoille. Tällöin muu harjoittelu ei saa häiritä tuntia tai sitä ei saa tehdä samassa tilassa. Tunti muutoksia ja rajoituksia voi tulla ympäri vuoden koskien ison ja pienen salin käyttöä. Lisää hinnoista ja sopimuksista https://crossfitjarvenpaa.fi/ CrossFit Järvenpään nettisivuilta.
.
Jäsensopimuksen purku / jäädytys
Yrityksellämme on oikeus lopettaa asiakkaan jäsenyys maksamattomien laskujen tai häiriökäyttäytymisen (josta on seurannut /seuraa vaaraa asiakkaalle itselleen tai muille asiakkaille) vuoksi. Tällöin voidaan jäljellä jääneen sopimuskauden hinta laskuttaa kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Asiakkaalla on oikeus jäädyttää jäsenyys kesken sopimuskauden pidemmäksi ajaksi, mikäli hän kohtaa yllättävän tapahtuman. Yllättävä tapahtuma on esim. pitkäaikainen sairaus, loukkaantuminen, pitkäaikainen muutto tai raskaus. Tämä on pyydettäessä vahvistettava todistuksella, ja arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Jos asiakas haluaa irtisanoa 12kk -jäsensopimuksen ilman pätevää syytä kesken sopimuskauden, onnistuu se maksamalla 75% jäljellä olevasta sopimusajasta. Tällöin sopimus puretaan eikä sen jälkeen voi salin palveluita käyttää purkupäivästä eteenpäin.

Jäsenyyden irtisanominen tai muutokset on tehtävä Kevät 12kk-sopimuksessa tammikuun aikana, Syksy 12kk-sopimuksessa elokuun aikana ja Toistaiseksi voimassa -sopimuksen voi katkaista viimeistään 7 päivää ennen seuraavaa alkavaa kuukautta. Jos lasku on jo lähetetty, on asiakas velvollinen maksamaan sen. 12kk-jäsenyydessä voi pitää yhden kuukauden maksuvapaata (esim. kesäloma). Jäsenyyden voi purkaa vain lähettämällä sähköpostia valta@crossfitjarvenpaa.fi osoitteeseen. Käyttäkää otsikkoa SOPIMUKSEN PURKU.
.
Liikuntasetelit
Jos asiakas haluaa maksaa jäsenyytensä liikuntaseteleillä tai verkkomaksulla, tulee hänen toimittaa setelit tai suorittaa maksu ennen laskun toimitusta.
.
Maksutapamuutos
Kaikista muista kuin suorasta WODconnect-maksuista peritään 5€ maksutapamuutos maksua.
.

General Data Protection Regulation, GDPR

2BXtreme Oy / CrossFit Järvenpää kerää ja tallentaa asiakkaan ilmoittamat henkilötiedot WODconnect-palvelussa, jonne myös varastoidaan laskutusta varten. Tämän lisäksi asiakkailla, joilla on 24/7-oikeudet ja siihen kuuluvat kulkuluvat tallennetaan Tolotech Oy:n järjestelmään (nimi + puhelinnumero). Perintätapauksissa asiakkaan tiedot välitetään Suomen Perintätoimisto Oy:lle. Muut väliaikaiset tiedostot hävitetään 2 kk sisään tiedon keräämisestä.

.
Kyselyt sähköpostitse:

valta@crossfitjarvenpaa.fi

Päivitetty 1.1.2020