Ilmainen CrossFit -kokeilutunti, joogatunti sekä ravintoluento lauantaina 25.10.

Lauantaina 25.10. vietetään kansallista liikuntapäivää. Sen kunniaksi voi CrossFit Tuusulan salille tulla klo 13-17 kokeilemaan CrossFit -harjoittelua, joogaa ja kuuntelemaan ravintoluentoa sekä mittauttamaan InBody -mittauksella kehonkoostumuksensa. Samalla voi nauttia tarjolla olevaa maukasta salaattia. Tapahtumaan liittyvät harjoitustunnit ovat ilmaisia. Jos tulet salille jo klo 13, niin näet kuinka salimme jäsenet liikuttavat painoja ja nostavat sykettä oikein urakalla.

Jotta osaamme varautua varsinkin CrossFit -kokeilutunnille ja joogan kokeilutunnille tulevaan ihmismäärään, ilmoittaudu mukaan tämän artikkelin kommentiosioon alapuolelle. Kirjoita vain montako henkilöä ja millekkin tunnille he ovat tulossa. Mutta jos nyt et kuitenkaan jostain syystä kirjoita mitään tai muuten vain unohdat ilmoittautua, voit saapua yllättäen paikalle ilman hälyä. 

CROSSFIT -TUNTI KLO 14-15 (ilmainen)

Fashion
Fashion

Ilmainen CrossFit -kokeilutunti kuukauden viimeisenä viikonloppuna on taas täällä. Kaikki halukkaat voivat tulla kokeilmaan mitä CrossFit on ja miten sitä meidän salillamme toteutetaan. Kuntotasolla ei ole väliä. Saavu sellaisena kuin olet 🙂 . Valmentajamme pitävät huolen, että jokainen saa hyvän treenin aikaiseksi. Salilla on myös CrossFit Kids toimintaa jossa on kaksi ikäluokkaa, Superkids 8-11v. ja Ninjat 12-15v. Myös lapset iältään 12-15v. voivat tulla kokeilemaan.

INBODY 720 -MITTAUS KLO 11-15 (25 €)

Salilla on tapahtuman aikana InBody -mittaus mahdollisuus Easyway Finland Oy:n tekemänä. Mittauksella saa hyvin tarkan analyysin omasta kehosta sen eri rasvojen koostumuksista ja lihasten määrästä ja tasapainosta sekä monesta muusta merkittävästä asiasta. Mittaus kestää 2-3 min. Hinta 25€. Mittaus kannattaa tehdä ennen harjoittelua kun keho on vielä lepotilassa, jotta saadaan oikeanlaiset tulokset. Tule siis hyvissä ajoin ennen harjoittelua, jos haluat saada mittauksen tehtyä. Salin jäsenille klo 11-13, kaikille klo 13-15.

RAVINTOLUENTO KL 15-16 (ilmainen)

09030214583028

Kimmo Pelkonen tulee pitämään ravintoluennon. Luento keskittyy aivan perusasioihin, mitä ruoka on, miten kannattaisi syödä, kun treenaa, miten hyvä ja terveellinen ruokavalio vaikuttaa harjoittelussa jaksamiseen, palautumiseen ja yleiseen terveydentilaan.

”Puhujalla on yli 20-vuoden kokemus eri ruokavalioista, miten ne toimivat missäkin lajissa ja tilanteessa. Kaikki vhh:sta 6000kcal bulkkiruokavalioon on itse koettu plus valmennettu iso joukko ihmisiä hyvään kuntoon ja terveiksi. Puhuja suhtautuu itse ruokaan intohimoisesti, suuri kulinaristi yhdistetty askeetikkoon on välillä haastava yhdistelmä. Pääperiaate on: mitä ja miten syömme, sen pitää maistua hyvältä ja olla terveellistä.”

JOOGATUNTI KLO 16-17 (ilmainen)

1512559_10152078462698895_993166438_n

Tunnin vetää joogaohjaaja Niina Sjöblom. Tunnilla hiljennetään sisäistä puhetta hengitykseen keskittyen, venytetään lihasten sidekalvoja lempeillä pitkillä yin-venytyksillä, saatetaan haastaa kehoa dynaamisilla pidoilla ja sarjoilla sekä harjoitellaan hyväksymään itsemme juuri sellaisina kuin olemme juuri nyt.

Niina alkaa ohjaamaan 6.11. eteenpäin joogaa salillamme torstaisin klo 18-19. Salimme jäsenille tunnit tulevat olemaan ilmaisia. Tunneille voi tulla myös salin ulkopuoliset. Hinta ulkopuolisille kertamaksuna 13€ kalleimmillaan (x määräkortilla halvempi). Joogatuote tulossa sivuille myyntiin.

SALAATTITARJOULU

Tapahtuman aikana on tarjolla ilmaista salaattia johon Uudenmaan Catering Oy tekee salaatin ja salaattikastikkeen. Salaatti on lisäaineetonta. Kyseisiä salaattikastikkeita löytyy paikallisista kaupoista.

CROSSFIT ON RAMP / PERUSKURSSI

Haluatko salille harjoittelemaan säännöllisesti? Se on onnistuu On Ramp -kurssien kautta. Kurssin tarkoituksena on opettaa kehon oikeanlaista käyttöä kuormittavan harjoittelun aikana. Kurssilla käydään paljon tekniikkaa läpi (voimanosto-, painonnosto-, voimistelu-, soututekniikkaa jne.). Kurssi on todella hyvä kaikille. Olit sitten tavallinen tallaaja tai huipputason urheilija niin varmasti saat kurssilla uutta tietoa ja opetusta. Kursseja alkaa kerran kuukaudessa.

Seuraava On Ramp kurssi alkaa 3.11. Kurssille mahtuu maksimissaan 12 henkilöä. Ilmoittaudu täältä mukaan!