Joululahjoja pukinkonttiin tarjoushinnoilla <:)

CrossFit On Ramp + treenit maaliskuun loppuun asti

Joulukuun ajan tarjoamme sekä On Ramp-paketteja että suosittua BootCamp-korttia tarjoushinnoin! Tartu nyt tilaisuuteen ja hanki liikunnallinen lahja pukinkonttiin itsellesi tai kaverille! 🙂

Ostettuasi paikka bootcampilla sinulle lähetetään oston yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lahjakortti jonka voit itse tulostaa.

On Ramp on CrossFit-alkeiskurssi, jonka aikana opetellaan harjoittelussa tarvittavia perusasioista, jotta voi siirtyä harjoittelemaan varsinaiseille tunneille. Joulukuun ajan on voimassa kamppis jolla pääsee mukaan On Rampille sekä mahdollisuuden treenata aina maaliskuun loppuun saakka hintaan 250 Euroa!

Tammikuulle on tällä hetkellä myynissä 2 kpl alkeiskursseja. Tarjouksen näille on rampeille saa hyödynnettyä alla olevien linkkien kautta.

 

 

 

BootCamp

BootCamp on 30 min kestävä tehotreenitunti, joka ei edellytä vaikeiden tekniikoiden osaamista, eikä siis CrossFit On Rampin käymistä. Boot Camp-tunnilla saat hien pintaan ja lihakset kipeiksi nopeasti ja tehokkaasti.

.
Tunti sopii hyvin myös silloin jos haluat tutustua saliimme ilman sitoumuksia, ennen On Rampin käymistä. Jos olet epäillyt olevasi liian ”huonokuntoinen” CrossFit-treenin aloittamiseksi, täällä saat hyvin tuntumaa treeniin ja kuntoa kohoamaan.

.
”BootCamp 10 X” oikeuttaa sinut osallistumaan 10kpl Boot Camp tunteja, joita pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19:30-20:00 sekä perjantaiaamuisin klo 9:30-10:00. Viikottain saatetaan ilmoittaa myös muista bootcamp-vuoroista, joista ilmoitetaan erikseen, kun niitä pidetään. Treenit ovat jo käynnissä, mukaan voi tulla heti kun kortti on ostettu.

.
BootCamp tunneille on varattava paikka aina viimeistään 2 h ennen tunnin alkua. Tämä tapahtuu WODconnectissa kohdassa ”bookings”.
Samalla 10 x kortilla voi käydä myös kuntonyrkkeilytunneilla (torstaisin klo 18:00)

.
Salilla on pieni oranssi kirjanen johon merkataan käydyt kerrat.
BootCampin normaalihinta on 70 Eur. Joulukuun kamppishinta on 60 Eur. Tarjous koskee sekä uusia, että vanhoja asiakkaita. 1 kortti / asiakas.

BootCamp-kortin tarjoushinnalla voi ostaa täältä. Hanki omasi pian, sillä kortteja on rajoitettu määrä! 🙂

 

Tervetuloa!