KesäFit 2023 -kampanja ja MammaWOD KesäFit jäsenyys

CrossFit Järvenpään KesäFit -kampanja 2023

178€ / 3kk (norm. 319€

118€ / 2kk (norm. 221€)

68€ / 1kk (norm. 123€)

KesäFit kampanjaan kuuluu lauantaina 3.6. klo 12-14 peruskurssi. Tämä ei ole pakollinen, mutta suositeltavaa.

Kaupan päälle vielä inbody-mittaus (arvo 25€). Eikä siinä vielä kaikki. Mikäli ilmoitat ostaessasi, että teet 12kk sopimuksen jatkumaan KesäFit -kampanjan jälkeen niin saat 12kk-sopimukseen 10% alennuksen koko vuodeksi. KesäFit -kampanja sopimus on Toistaiseksi voimassa sopimuksen säännöillä. KesäFit -kampanjan ostaessasi sinun pitää aloittaa EasyWOD-tunneilla (8 kertaa) ja sen jälkeen kaikki tunnit ovat käytettävissä. Saat myös omat kulkuoikeudet salilla, kun sali on kiinni. Voit ostaa jäsenyyden suoraan verkkosivuilta.

Kun olet CrossFit Järvenpään salin jäsen niin pääset oppimaan ammattitaitoisten valmentajien alaisuudessa. Pääset salin oman sovelluksen kautta erilaisten harjoitusohjelmiin käsiksi. Voit harjoitella itsenäisesti kyseisiä ohjelmia tai sitten ilmoittautua tunneille ja tehdä ne upeiden valmentajien valvovien silmien alla. Salimme ohjelmointeja on 5-7kpl ja uusi Muscle -ohjelma alkaa nyt kesäkuun alusta.

CrossFit ohjelmointi: -harjoittelu on toiminnallista liikuntaa, jossa usein sykeharjoittelu yhdistettynä voimistelu- ja voimaharjoituksiin on harjoittelun keskiössä. CrossFit harjoittelu on erittäin laaja-alaista ja CrossFit Järvenpään salilla olemme ottaneet ohjelmistoon omiksi tuntiohjelmiksi muitakin osa-alueita CrossFit -harjoittelun sisältä.

Burn ohjelmointi: -harjoittelun keskiössä on voimakestävyys ja kestävyys. Aktiivinen harjoitusaika tunnilla on yleensä noin 40 min. Tämän aikana painopiste voi olla lihaskestävyydessä tai yleisen fyysisen kestävyydessä. Myös pitkät intervallit ovat tuttuja ohjelmoinnissa.

Weightliftin ohjelmointi (painonnosto): -kuten nimikin jo sanoo, niin tunnilla keskitytään painonnostoon eli tempaus- (snatch) ja työntöliikkeeseen (clean & jerk) ja niiden apuliikkeisiin.

Power ohjelmointi: -voimannostoharjoittelua ja maksimivoiman nostaminen on ohjelmoinnin tavoite. Keskitytään kolmeen pääliikkeeseen (kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto) tai niiden eri variaatioihin sekä apuliikkeisiin.

EasyWOD ohjelmointi: -ohjelmointi on tarkoitettu ihmisille ketkä tulevat ensi kertaan oppimaan CrossFit harjoittelun liikkeitä ja tutustumaan lajiin ja luomaan itselleen parempaa kuntoa ja aloittamaan oman CrossFit harjoittelu matkansa. Päivän ohjelma on kuormitukseltaan pienempi kuin perinteinen CrossFit tunti ja siellä keskitytään harjoittelun perusteisiin rauhallisella tahdilla. Päivän ohjelma sopii hyvin myös pidempäänkin harjoittaneille ja ohjelmointiin voidaankin helposti lisätä kuormitusta yksilön mukaan.

Endurance / lenkkitunti ohjelmointi: Tällä hetkellä endurancen alla toimii viikottainen lenkkitunti Teemun kanssa. Haluatko oppia juoksemaan ja kasvattamaan peruskuntoa kevyellä lenkkitunnilla hyvässä porukassa? Tämä on sinua varten.

Kilpapainonnosto ohjelmointi: -Painonnostoseura Järvenpään Tempaus ry toimii CrossFit Järvenpään tiloissa ja salin jäsenillä on mahdollisuus harjoitella ja kilpailla painonnostossa tavoitteellisesti. Seuran jäseneksi voi hakea mikäli on CrossFit Järvenpään jäsen.

Uusi Muscle -ohjelmointi on pääpainoltaan hypertrofinen eli lihastakasvattava harjoitusohjelma. CrossFit Järvenpään salilta löytyy perinteisempiä kuntosalilaitteita omatoimitilasta ja näitä tullaan käyttämään ohjelmoinnissa. Hauiskäännöt käyrätangolla ja muuta eristävät liikkeet yksittäisille lihaksille tulevat ohjelman kautta tutuiksi. Toki myös maastavedot ja kyykyt ovat mukana. Tekeminen on enemmän ”old school” kehonrakennusta kuin toiminnallista liikuntaa. Ohjelma on tarkoitettu tehtäväksi itsenäisesti silloin, kun itselleen sopii. Salin viikko-ohjelmaan tulee yksi tunti jonne voi ilmoittautua mukaan. Tunnilla on tarkoitus opetella liikkeitä ja kysellä miten ohjelmaa pitäisi tehdä. Tunti on hieman vapaamuotoisempi muihin tunteihin verrattuna. Ohjelmointi alkaa kesäkuussa 2023.

Kehonhuolto tunti löytyy salin tuntivalikoimasta.

 

MammaWOD KesäFit

128€ / 3kk, kesä-heinä-elokuu

Yhteisharjoituksia tähän jäsenyyteen kuuluu kesäkuussa yksi (ke 7.6. klo 11), heinäkuussa yksi (ke 5.7. klo 11) ja elokuussa yksi (ke 2.8. klo 11).

Tämä on tarkoitettu synnyttäneille äideille jotka ovat olleet mukana MammaWOD kursseilla tai uusille synnyttäneille äideille jotka pystyvät omatoimimisesti tekemään harjoitteita. Jäsenyys on samanlainen kuin Toistaiseksi voimassa jäsenyys samoilla oikeuksilla eli kaikki tunnit käytettävissä kunhan EasyWOD -tunteja on käyty alkuun 8kpl tai kysyä valmentajan lupaa osallistua suoraan normaali tunneille. Tässä jäsenyydessä on kolme yhteistreeniä kesäkuussa yksi (ke 7.6. klo 11), heinäkuussa yksi (ke 5.7. klo 11) ja elokuussa yksi (ke 2.8. klo 11). Salilla saa käydä harjoittelemassa silloin, kun salilla ei ole ohjattuja tunteja. Salilla on lastenhuone josta löytyy viihdykettä hieman vanhemmille lapsille. Yhteistreeneihin voi tuoda vauvan mukaan. Muille ohjatuille tunneille voi tuoda vauvan mukaan. Tällöin vauva ei voi olla ”vapaana” vaan kantolaukussa tai leikkikehässä joita löytyy salilta. Aamuisin ja päivisin vauvan voi ottaa salille mukaan, mutta iltaisin tämä ei ole mahdollista, koska salilla on paljon porukkaa. Salilta löytyy kaksi sisäharjoittelutilaa ja yksi ulkoharjoittelutila sekä sauna ja kylmäallas.

Mikäli vauvan tuominen omien treenien tai ohjattujen tuntien aikana salille mietityttää niin kysy lisää valta@crossfitjarvenpaa.fi tai 0407398212.

Hinta 128€. Salille pääsee sisälle omilla koodeilla.
Ilmoittautuminen CrossFit Järvenpään MammaWOD KesäFit porukkaan tämän linkin kautta. Liity CrossFit Järvenpään Facebook -ryhmään nimeltä CFJ jäsenkarkelot.

Normaalit MammaWOD kurssit pyörähtävät käyntiin syksyllä syyskuun alussa 2023.