KISAPÄIVÄN JA 6v. SYNTTÄRIJUHLIEN INFO 28.8.2021

KISAT

Kisat käydään 4 henget tiimeissä, jotka arvotaan kisapäivänä ilmoittautuneiden kesken. Tällä hetkellä tiimejä on yhteensä 8. Ilmoittautuneista suurin osa on naisia joten 6 tiimiä on sekatiimejä ja 2 tiimeistä tulee olemaan naistiimejä. Lajit muokataan/suoritukset painotetaan niin että naistiimien suoritukset ovat verrattavissa sekatiimeihin. 

Kisassa suoritetaan 4 lajia. Lajit suoritetaan osittain isossa salissa ja osittain ulkona. Omatoimipuoli on varattuna lämmittelyalueeksi. Lajien välissä on pitkät välit, joten muistakaa lämmitellä kunnolla ennen jokaista suoritusta, jotta vältyttäisiin loukkaantumisilta. Lajien välissä kannattaa pitää myös hieman runsaammin vaatetta päällä. Salilla pidetään isot rullaovet auki, joten todennäköisesti salilla on myös hieman viileää. 

Lajien 2-3 välissä pidetään hieman pitempi tauko jonka aikana suositellaan syömään runsaampi ”lounas”. Lounaaksi kannattaa ottaa mukaan jotain kylmänä syötävää kuten pastasalaatti tms. Salilla on yksi mikro, jossa ruoan voi tarvittaessa lämmittää.

PERUUNTUMISET JA VAPAAT PAIKAT

Jos joudut perumaan osallistumisesti kisaan, ilmoita tästä Pekalle. Jos peruuntumisia tulee, tarvitaan peruneiden tilalle luonnollisesti uusi kisaaja. Info-julkaisusta voi seurata mahdollisia vapaita kisapaikkoja.

AIKATAULU

Päivän aikataulu on laadittu melko tiukaksi, joten pieniä viivästyksiä saattaa tulla.

9.30 Kisabrief ja tiimien arvonta

10.00 Laji 1

11.00 Laji 2

12.15 Laji 3

13.35 Laji 4

14.30 tulosten julkistus

ILLAN SYNTTÄRIJUHLAT

Kisojen jälkeen illalla kokoonnutaan salille juhlimaan Crossfit Järvenpään 6-vuotis synttäreitä klo 19.00 alkaen. Juhliin hankitaan pientä naposteltavaa, mutta jokainen saa halutessaan tuoda tarjoiltavaa ns. nyyttäri periaatteella. Jos tuot jotain, niin kommentoi julkaisuun mitä olet tuomassa niin kaikki ei tuo samaa. Juhlissa nautittavat juomat tulisi jokaisen hoitaa itse.

Juhlissa ohjelmana on 3-4 osainen ”tiimikisa”. Kisa sisältää rentoa hassuttelua johon osallistuminen on vapaaehtoista eikä vaadi mitään valmistautumista. Tästä lisää sitten juhlissa. 

MUUTA

Saavuthan paikalle vain täysin terveenä. Kisassa suoritusten välissä suositellaan myös pitämään kasvomaskia varsinkin sisätiloissa sekä säilyttämään turvavälit mahdollisuuksien mukaan.