Kokoamme yhteen legendoja – ohjatut treenit eläkeikään ehtineille.

CrossFitin suurin hienous piilee siinä, että se sopii aivan kaikille. Salimme on rakennettu niin, että siellä pystytään toteuttamaan vaikka minkälaisia treenejä kaiken kokoisille- ja ikäisille ihmisille. Meillä on jo treenautettu ihmisiä ikähaarukalla 3-70 vuotta. Nyt meillä on tilaisuus koota kokonainen ryhmä ikääntyneemmille ihmisille. Ryhmä kulkee nimellä Legendat. Treenit suunitellaan ryhmän tason ja liikkumiskykyjen  mukaan.

 

Treeneissä harjoitellaan kyykkyä, leuanvetoa, maastavetoa, soutua, kahvakuulailua – kaikkea mitä CrossFit pitää sisällään- muokattuna ja helpotettuna tarpeen mukaan. Kyykkyä voidaan esimerkiksi keventää kuminauhojen ja ohjaajan tuen avulla, leuanvetoa tehdään voimistelurenkailla jalat maassa tukien, soutu parantaa kestävyyttä ja verenkiertoelimisten toimintaa ja niin edelleen. Liikevalikoima on laaja ja joka ikinen liike on muokattavissa kaikille sopivaksi. Tiesitkö, että jos avaimesi tippuvat maahan, ja nostat ne ylös, teet maastaveton, tai jos kompastut keittiössä, ja vedät itsesi ylös keittiön pöydän reunasta vetäen, teet samaa liikettä, mitä tekisit, kun treenaat leuanvetoa. Pidä huolta, että pärjäät kotonasi ja maailmalla, ja voit hyvin :).

 

Legendojen treenit pidetään keskiviikkoisin klo 14:30-15:30. Ensimmäinen treenikerta on 1.2.2017 ja viimeinen 24.5.2017. Jos porukalla riittää intoa voimme lisätä treenikertoja kahteenkin viikossa.
Ryhmä perustetaan jo osallistujia on vähintään 5.
Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään esitietolomake. Pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaan haluatko esitietolomakkeen paperiversiona lisätiedot-kohdassa.

 

Toivomme mukaan kaikenkuntoisia eläkeikään ehtineitä ihmisiä. Jos asia mietityttää ota yhteyttä! 050 371 9930 / crossfittuusula(at)gmail.com / Sanni
Hinta on 42 Eur/kk. Ensimmäisen kuukauden lasku maksetaan ilmottautumisen yhteydessä. Treenien vetämisestä vastaa Amanda Silver.

 

Ilmoittautuminen mukaan täällä