KUINKA MUKAAN?

Salimme jäseneksi pääsee neljälle eri tavalla…

  1. Aloituskurssi: joka kuukausi järjestetään noin kuukauden kestävä kurssi, jossa opetetaan CrossFit harjoittelun perusteet. Ilmoittautuminen etusivun kautta.
  2. Heti mukaan -kurssi: kurssilla opetetaan CrossFit -harjoittelun perusteet. Itse voit sopia sinulle sopivat harjoitteluajat valmentajan kanssa. Ohjeet ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta.
  3. EasyWOD-tunnit: Säännöllisen CrossFit -harjoittelun aloittamiseksi voit aloittaa harjoittelun käymällä EasyWOD-tunneilla, joita on aluksi käytävä vähintään kahdeksan. Tämän jälkeen voi aloittaa harjoittelun muilla salimme tarjoamilla tunneilla. Toisaalta voit halutessasi jatkaa treenaamista EASYWOD-tunneilla niin kauan kuin itse haluat. EASYWOD-tunteja on ma, ke ja pe klo 16  ja voit valita ne mille pääset mukaan. Ilmoittaudu mukaan etusivun tai suoraan tämän linkin kautta.
  4. Katselmointi / suoraan mukaan: olet käynyt vähintään aloituskurssin (On Ramp) toisella CrossFit salilla. Tällöin voit aloittaa harjoittelun suoraan. Voit myös tehdä katselmoinnin. Eli osaat jo perusteet joita vaaditaan CrossFit harjoittelun aloittamiseen niin voit varata ajan jossa katsahdetaan taitotaso. Ota yhteyttä valta@crossfitjarvenpaa.fi ja sovi aika.