Aloittaminen tapahtuu EasyWOD -tuntien kautta

Säännöllisen CrossFit -harjoittelun aloittamiseksi ilmoittaudu ensin ilmaiselle EasyWOD / kokeilutunnille tämän linkin kautta. Tämän jälkeen tehdään haluamasi jäsensopimus. On Ramp / aloituskurssi tapahtuu käymällä vähintään kahdeksalla ns. EASYWOD-tunnilla, joiden jälkeen voi aloittaa treenaamisen muilla CrossFit-tunneilla. EasyWOD -tunteja on 3-4 kertaa viikossa ja mukaan voi tulla milloin vain.

Tuntien sisältö on suunniteltu niin että tärkeimmät harjoitteet tulee käytyä läpi ennen varsinaisille tunneille siirtymistä. Näitä ovat mm. kyykky, maastaveto, etukyykky, takakyykky, pystypunnerrus, vauhtipunnerrus, thruster, soututekniikka Concept2-soutulaitteella, leuanveto/rengassoutu, kippi, painonnostotekniikat tempaus ja työntö, köysikiipeily. Tämän linkin takaa löydät tunti/ohjelmointi tarjonnan.

Sopimus

Voit aloittaa joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tai 12 kk sopimuksella. Sopimuksen voi itselleen ostaa verkkokaupasta. Sopimuksista lisää täältä. Sopimus voidaan luoda EasyWOD -tunnin jälkeen.

Tule kokeilemaan

Ohjattu EASYWOD-tunti jonne voi tulla ilman minkäänlaista kokemusta CrossFit-treenistä. Linkin takaa löydät ajat tunneille ja samalla voit varata oman ajan TÄSTÄ.

Muita tapoja tulla mukaan salin asiakkaaksi:

Olet tehnyt muualla CrossFit tai toiminnallista liikuntaa ja hallitset perusteet.

Ota yhteyttä valta@crossfitjarvenpaa.fi