Kutsu CrossFit Tuusulan 5 – v syntymäpäiville 1.4.2017

Siitä on jo viisi vuotta kun avasimme boximme vanhaan öljyn ja bensan hajuiseen autonkorjaamoon. Nyt on siis aika juhlia, sillä viisi vuotta on merkittävä ikä niin ihmiselle kuin yrityksellekkin. Viisi vuotta olemme tehneet kovasti töitä, jotta olemme päässeet siihen pisteeseen missä me olemme nyt. Mikään asia ei olisi tapahtunut ilman teitä, nykyiset ja vanhat treenaajamme, sekä kaikki muut polullemme osuneet kanssakulkijat. 

5-v synttärimme järjestetään rakkaalla salillamme 1.4. Juhlapäivä on kaksiosainen. Aamulla treenataan vaikka koko perheen voimin. Menossa on mukana yllätysohjelmaa- ja vierailijoita.

 

Aamupäivän ohjelma:

Klo. 10:00-11:00 WOD ja kuntonyrkkeily

Klo. 10:00-11:15 Soutuspinning

Klo. 11:15-12:00 WOD, lapsi ja aikuinen

Klo. 12:00-13:00 WOD ja kehonhuolto

 

 

Boxilla saa olla ja viettää aikaa aamupäivän aikana. Kisalajina sumopaini painimatolla. Tunneille voi ilmottautua mukaan WODconnectissa bookingsien kautta, oletamme, että tuot ystäväsi mukanasi.

 

Varaa paikkasi tunneille WODconnect / bookings 1.4.2017

 

Syntymäpäivä-gaala

Meillä on ilo kutsua kaikki nykyiset ja entiset urheilijamme viettämään kanssamme CrossFit Tuusulan 5 – vuotis syntymäpäiväjuhlia 1.4.2017 klo 18-23:00.

Juhlimme syntymäpäiviä salilla osoitteessa CrossFit Tuusula, Isonkivenkuja 2 E, 04350 Tuusula

  • Ohjelmassa tervetuliaismaljat ja puheita, lohikäärme- ja leijonatanssijat (Finnish Dragon- and Liondancers) sekä Rockbändi Deepsnake akustisena.
  • Kutsu koskee salin nykyisiä ja vanhoja asiakkaita + 1 avec. Ilmottaudu gaalaan 15.3. mennessä nettisivujen kautta /seminars.
  • Juontajina Joni ja Heidi
  • Pukukoodi tumma

Deepsnaken esittely:

Virallisesti me ollaan kolmihenkinen, semiakustinen coverbändi kahdella kitaralla ja laululla. Soitetaan enimmäkseen sekalaisia rokkikovereita viimeisen neljän vuosikymmenen ajalta eikä kovinkaan ryppyotsaisesti. Ei ehkä sitä tanssittavinta kamaa, mutta väittäisin viihdyttäväksi

 

Varaa paikkasi gaalaan täällä