Pantterikoulu alkaa 6.2.2022 eteenpäin ja kestää 24.05.2022 asti. Ilmoittautuminen ryhmään alkanut. Kun ryhmään saadaan vähintään 8 henkilöä niin ryhmän toiminta varmistuu.  Noora Eräpalo toimii valmentajana.

Lapset 8-12 vuotta / Pantterikoulu

Mitä on Pantterikoulu?
Pantterikoulu on toiminnalista liikuntaa toteutettuna siten että se sopii lapsille. Pantterikoulussa käytetään voimisteluliikkeitä, sekä muuta oman kehonpainolla tehtävää liikkumista ja lisäksi lisäpainoilla tehtyjä harjoituksia, kuten painonnostoa ja voimannostoa lapsille turvallisella tavalla. Tavoitteena on kehittää erityisesti kymmentä fyysistä ominaisuutta, jotka ovat hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino. Erityispainotus on harjoituksilla, jotka parantavat luun tiheyttä ja tasapainoa, sillä ne kehittyvät voimakkaasti lapsen ollessa kasvuikäinen, ja ovat tärkeitä myös aikuisuudessa. Juuri lapsilla ja teini-ikäisillä on loistava mahdollisuus maksimoida fyysinen kapasiteettinsä tämänkaltaisella harjoittelulla, harjoittelun ollessa viihdyttävää, haastavaa ja hauskaa. Harjoitusten skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään. Liikkeet opetataan lapsille oikein ja turvallisesti, mikä luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa.

Lisäkyselyt:
Lasten valmentaja Noora Eräpalo, noora.erapalo@pp.inet.fi
CrossFit Järvenpään päävalmentaja Valta Sjöblom, valta@crossfitjarvenpaa.fi

Paikka: CrossFit Järvenpää, Levysepänkatu 28, Järvenpää

Lasten Pantterikoulu 8-12 vuotiaiden harjoitteluajat:
Ti klo 18-19
Su klo 18-19

2 harjoituskertaa viikossa (ti ja su) = vuoden 2022 kevätkausi, 3,5kk, 296€
Varaa paikka tämän linkin kautta. Kausi maksetaan könttänä.

 

 

Nooran terveiset

”Olen 23-vuotias Noora Eräpalo. Koulutukseltani olen lastenohjaaja. Olen työskennellyt lastenhoitajana päiväkodeissa ja kokemusta on kertynyt monen ikäisistä lapsista. Minulla on ohjauskokemusta Keski-Uudenmaan Yleisurheilu seurassa: olen ohjannut liikuntaleikkikoulua 4-6-vuotiaille sekä valmentanut Yleisurheilukouluryhmiä 7-8- ja 9-10-vuotiaille. Olen ollut mukana kehittämässä yleisurheilukoulutoimintaa ja kannustanut lapsia liikkumaan. Olen käynyt valmennukseen sisältäviä kursseja. Tällä hetkellä työskentelen kuntosalilla lapsiparkin ohjaustehtävissä, sekä ohjaan lapsille suunnattua jumppaa ja tanssia.

Valmentajana olen tunnollinen ja vastuuntuntoinen. Haluan valmennettaville oman kehityksen ja ikätason mukaista liikkumista ja olla lapsille innostava. Toivon että osaan ottaa yksilönä Pantterikoulun lapset yksilötasoisesti huomioon ja voin mahdollistaa innostavan kokemuksen Pantterikoululaisille.”