Lasten harjoittelu on kesätauolla 2019. Aloitamme lasten kanssa harjoittelun taas elokuussa. Ryhmät tulevat myyntiin kesäkuussa ja paikkoja on rajoitetusti. Seuraa sivuja tai ole yhteydessä Janetteen.

Mitä on Pantterikoulu?
Pantterikoulu on toiminnalista liikuntaa toteutettuna siten että se sopii lapsille. Pantterikoulussa käytetään voimisteluliikkeitä, sekä muuta oman kehonpainolla tehtävää liikkumista ja lisäksi lisäpainoilla tehtyjä harjoituksia, kuten painonnostoa ja voimannostoa lapsille turvallisella tavalla. Tavoitteena on kehittää erityisesti kymmentä fyysistä ominaisuutta, jotka ovat hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino. Erityispainotus on harjoituksilla, jotka parantavat luun tiheyttä ja tasapainoa, sillä ne kehittyvät voimakkaasti lapsen ollessa kasvuikäinen, ja ovat tärkeitä myös aikuisuudessa. Juuri lapsilla ja teini-ikäisillä on loistava mahdollisuus maksimoida fyysinen kapasiteettinsä tämänkaltaisella harjoittelulla, harjoittelun ollessa viihdyttävää, haastavaa ja hauskaa. Harjoitusten skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään. Liikkeet opetataan lapsille oikein ja turvallisesti, mikä luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa.

Lisäkyselyt:
Lasten valmentaja Janette Jämsä, janette.jamsa@luukku.com
CrossFit Järvenpään päävalmentaja Valta Sjöblom, tobeextreme@gmail.com

Paikka: CrossFit Järvenpää, Pajalantie 21-23, Järvenpää

Lasten Pantterikoulu 7-9 vuotiaiden harjoitteluajat tammikuulle:
ke 9.1. klo 18-19
su 13.1. klo 18-19
ke 16.1. klo 18-19
su 20.1. klo 18-19
ke 23.1. klo 18-19
su 27.1. klo 18-19
ke 30.1. klo 18-19

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.
Helmikuussa harjoittelu jatkuu samoilla ajoilla. Tammikuun jälkeen ei ole pakko jatkaa.

Helmikuusta eteenpäin maksut:
1 harjoituskerta viikossa 53€/kk (ke tai su)
2 harjoituskertaa viikossa 73€/kk (ke ja su)

Lasten Pantterikoulu 3-6 vuotiaille:
Paikka: CrossFit Järvenpää, Pajalantie 21-23, Järvenpää
Harjoitteluajat tammikuulle:
su 13.1. klo 17-18
su 20.1. klo 17-18
su 27.1. klo 17-18

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.
Helmikuussa harjoittelu jatkuu samoilla ajoilla. Tammikuun jälkeen ei ole pakko jatkaa.

Helmikuusta eteenpäin maksut:
1 harjoituskerta viikossa 43€/kk (su)

Lasten harjoittelu loppuu toukokuun lopussa. Kesäharjoituksia otetaan jos ilmoittautuneita tulee tarpeeksi keväällä. Ilmoittaessasi lapsesi harjoitteluun mainitse nimi ja ikä.

Janette Jämsän terveiset:
”Hei olen Janette Jämsä ja olen opinnoissani erikoistunut lasten ja nuorten kasvuun, sekä kehitykseen. Työskentelen päivittäin lasten kanssa ja minulla on monien vuosien valmennuskokemus eri ikäisten lasten parissa. Koko lapsuuteni sain itse liikkua innostavassa ympäristössä laadukkaan valmennuksen tukemana. Siellä suuri palo liikkumiseen syttyi, tätä samaa toivon valmennettavilleni.”