Lapset 3-9 vuotta / Pantterikoulu

Kevätkausi tulee myyntiin marraskuun 2019 aikana!

7-9 VUOTIAIDEN RYHMÄ TÄYNNÄ! OLE YHTEYDESSÄ JANETTE JÄMSÄÄN JA ILMOITA ITSESI JONOON. UUSI RYHMÄ ALKAA TAMMIKUUSSA.

3-6 VUOTIAIDEN RYHMÄSSÄ VIELÄ TILAA. OLE YHTEYDESSÄ JANETTE JÄMSÄÄN.

Mitä on Pantterikoulu?
Pantterikoulu on toiminnalista liikuntaa toteutettuna siten että se sopii lapsille. Pantterikoulussa käytetään voimisteluliikkeitä, sekä muuta oman kehonpainolla tehtävää liikkumista ja lisäksi lisäpainoilla tehtyjä harjoituksia, kuten painonnostoa ja voimannostoa lapsille turvallisella tavalla. Tavoitteena on kehittää erityisesti kymmentä fyysistä ominaisuutta, jotka ovat hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino. Erityispainotus on harjoituksilla, jotka parantavat luun tiheyttä ja tasapainoa, sillä ne kehittyvät voimakkaasti lapsen ollessa kasvuikäinen, ja ovat tärkeitä myös aikuisuudessa. Juuri lapsilla ja teini-ikäisillä on loistava mahdollisuus maksimoida fyysinen kapasiteettinsä tämänkaltaisella harjoittelulla, harjoittelun ollessa viihdyttävää, haastavaa ja hauskaa. Harjoitusten skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään. Liikkeet opetataan lapsille oikein ja turvallisesti, mikä luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa.

Lisäkyselyt:
Lasten valmentaja Janette Jämsä, janette.jamsa@luukku.com
CrossFit Järvenpään päävalmentaja Valta Sjöblom, valta@crossfitjarvenpaa.fi

Paikka: CrossFit Järvenpää, Levysepänkatu 28, Järvenpää

Lasten Pantterikoulu 7-9 vuotiaiden harjoitteluajat:
Ke klo 18
Su klo 18

1 harjoituskerta viikossa 59€/kk (ke tai su)
2 harjoituskertaa viikossa 82€/kk (ke ja su)

Lasten Pantterikoulu 3-6 vuotiaille:
Paikka: CrossFit Järvenpää, Pajalantie 21-23, Järvenpää
su klo 17-18

1 harjoituskerta viikossa 52€/kk

Lasten harjoittelu loppuu joulukuun puolessa välissä. Ilmoittaessasi lapsesi harjoitteluun mainitse nimi ja ikä. Ole myös yhteydessä Janetteen.

Janette Jämsän terveiset:
”Hei olen Janette Jämsä ja olen opinnoissani erikoistunut lasten ja nuorten kasvuun, sekä kehitykseen. Työskentelen päivittäin lasten kanssa ja minulla on monien vuosien valmennuskokemus eri ikäisten lasten parissa. Koko lapsuuteni sain itse liikkua innostavassa ympäristössä laadukkaan valmennuksen tukemana. Siellä suuri palo liikkumiseen syttyi, tätä samaa toivon valmennettavilleni.”