Pantterikoulut pyörähtää käyntiin su 27.8.2023. Noora Eräpalo toimii valmentajana. Harjoittelupaikan voi varata tämän linkin kautta.

Lapset 5-8 vuotta / Pantterikoulu
Lapset 9-12 vuotta / Pantterikoulu

Mitä on Pantterikoulu?
Pantterikoulu on toiminnalista liikuntaa toteutettuna siten että se sopii lapsille. Pantterikoulussa käytetään voimisteluliikkeitä, sekä muuta oman kehonpainolla tehtävää liikkumista ja lisäksi lisäpainoilla tehtyjä harjoituksia, kuten painonnostoa ja voimannostoa lapsille turvallisella tavalla. Tavoitteena on kehittää erityisesti kymmentä fyysistä ominaisuutta, jotka ovat hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino. Erityispainotus on harjoituksilla, jotka parantavat luun tiheyttä ja tasapainoa, sillä ne kehittyvät voimakkaasti lapsen ollessa kasvuikäinen, ja ovat tärkeitä myös aikuisuudessa. Juuri lapsilla ja teini-ikäisillä on loistava mahdollisuus maksimoida fyysinen kapasiteettinsä tämänkaltaisella harjoittelulla, harjoittelun ollessa viihdyttävää, haastavaa ja hauskaa. Harjoitusten skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään. Liikkeet opetataan lapsille oikein ja turvallisesti, mikä luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa.

Lisäkyselyt:
Lasten valmentaja Noora Eräpalo, noora.erapalo@pp.inet.fi
CrossFit Järvenpään päävalmentaja Valta Sjöblom, valta@crossfitjarvenpaa.fi

 

Paikka: CrossFit Järvenpää, Levysepänkatu 28, Järvenpää

Lasten Pantterikoulu 9-12 vuotiaiden harjoitteluajat:

Pantterikoulu 9-12v. syksy 2023. Alkaa su 27.8.
Kaksi kertaa viikossa, su klo 18 ja ti klo 18
Kausi 27.8.2023-17.12.2023 (ei harjoituksia pyhinä).
Hinta 363€. Varausmaksu 100€. Loppukausimaksu laskutetaan, kun kausi alkaa.
Varaa paikka tämän linkin kautta.

Lasten Pantterikoulu 5-8 vuotiaiden harjoitteluajat:

Pantterikoulu 5-8v. syksy 2023. Alkaa su 27.8.
Yksi kerta viikossa, su klo 17
Kausi 27.8.2023-17.12.2023 (ei pyhinä)
Ryhmän minimi koko 8 henkilöä.
Hinta 224€. Varaus 11€. Loppukausimaksu laskutetaan, kun kausi alkaa ja ryhmä koko on tarpeeksi iso.
Varaa paikka tämän linkin kautta.

 

Nooran terveiset

”Olen 26-vuotias Noora Eräpalo. Koulutukseltani olen lastenohjaaja. Olen työskennellyt lastenhoitajana päiväkodeissa ja kokemusta on kertynyt monen ikäisistä lapsista. Minulla on ohjauskokemusta Keski-Uudenmaan Yleisurheilu seurassa: olen ohjannut liikuntaleikkikoulua 4-6-vuotiaille sekä valmentanut Yleisurheilukouluryhmiä 7-8- ja 9-10-vuotiaille. Olen ollut mukana kehittämässä yleisurheilukoulutoimintaa ja kannustanut lapsia liikkumaan. Olen käynyt valmennukseen sisältäviä kursseja. Tällä hetkellä työskentelen kuntosalilla lapsiparkin ohjaustehtävissä, sekä ohjaan lapsille suunnattua jumppaa ja tanssia. Olen toiminut jo useamman vuoden CrossFit Järvenpään lasten valmentajana.

Valmentajana olen tunnollinen ja vastuuntuntoinen. Haluan valmennettaville oman kehityksen ja ikätason mukaista liikkumista ja olla lapsille innostava. Toivon että osaan ottaa Pantterikoulun lapset yksilötasoisesti huomioon ja voin mahdollistaa innostavan kokemuksen Pantterikoululaisille.”