Lokakuun On Ramp on matalan kynnyksen On Ramp Elements!

Kaiken kuntoiset voivat osallistua kaikille On Ramp kursseillemme, mutta onko mielessäsi käynyt, että ennen CrossFit-treenien aloittamista haluaisit kohottaa kuntoasi jossain muualla vielä hetken? Silloin On Ramp Elements on tarkoitettu sinulle. On Ramp Elements on periaatteessa sisällöltään sama, kuin muutkin on On Rampit, mutta sillä tehtävien harjoitusten intensiteetti ja kesto on hieman alhaisempi. Näin pääset nopeasti mukaan tehokkaisiin CrossFit-treeneihin.seminaarit

On Ramp Elementsin jälkeen voi jatkaa normaalisti treenaamista CrossFit Tuusulassa, kuten kaikkien muidenkin On Rampien jälkeen.
On Rampilla käydään läpi treeneissä tarvittavat perustekniikat, jotka koostuvat erilaisista voimistelu-, painonnosto-, voimanosto-, kestävyys-, sekä liikkuvuusharjoitteista. On Ramp sisältää 11 treenikertaa ja niiden aikana tekniikoita kerrataan useasti. On Rampilla tutustutaan myös CrossFit Tuusulan muihin toiminta-tapoihin, joten sen jälkeen on helppo jatkaa treenaamista muiden joukossa.

Tarjolla on jatkossa myös erikseen oma WOD aloittelijoille, jotka ovat matalamman kynnyksen treenivuoroja. Treeniohjelma vastaa läheisesti boxin varsinaista treeniohjelmaa, mutta treenit on järjestelmällisesti skaalattu helpommiksi. Samaan aikaan voi kuitenkin huoletta myös treenata tavallisilla tunneilla hyödyntäen CrossFit-lajin skaalattavuutta eri tasoisille urheilijoille. Aloittelijoiden WOD-tunneista tulee lisätietoa tuonnempana. Varaa oma paikkasi Lokakuun On Ramp Elementsiltä ja saat sen vielä kampanjahintaan 17.7. saakka!

Kurssille mahtuu 12 henkilöä. Ikäraja 16v.

On Ramp -kurssi alkaa ma 5.10. ja loppuu 28.10.

Lisätietoa On Rampista löytyy WodConnectista.