Mahdollisuus kokeilla Fascia Training / toiminnallinen liikkuvuusharjoittelukonseptia

4.6. klo 13 – 14:00 CrossFit Tuusulan salilla on mahdollisuus tutustua FasciaTraining-konseptiin.
Tunti on FasciaTrainingiin perustuva toiminnallinen liikkuvuusharjoittelutunti, joka on mukailtu sopimaan CrossFit -salin ympäristöön ja harrastajalle sopivaksi.
”FasciaTraining® perustuu myofaskioiden, eli kehon lihaskalvoketjujen, läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokykyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen.

.
”FasciaTraining®-tunnit ovat kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua. Tavoitteena on samalla rauhoittuminen, rentoutuminen ja keskittyminen oman hengityksen rytmissä. FasciaTraining®-harjoitteluperiaatteet perustuvat tutkimustietoon sekä fysioterapeutin ammattitaitoon ja kokemukseen toiminnallisesta liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelusta käytännössä.”

.
Pidettävällä tunnilla otetaan mukaan lisäksi muutama eristetty venytys ajatellen lajia ja ihmiskehon yleisimmin kiristäviä kohtia. Tunnin vetäjä Viivi on ollut mukana kehittämässä FasciaTraining –konseptia, joten tämä tunti on hieman kehitelty versio alkuperäisestä.

.

Tunnille on osallistumismaksu, 10 Eur. Maksu paikan päällä. Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä.  Varaukset täällä.

 

13287992_10154551636119523_927178007_o (1)