Mammat pian taas vauhdissa! MammaWOD alkaa 7.9.

Tervetuloa äskettäin synnyttäneet vauvanne kanssa tai raskaana olevat MammaWod- tunneille! Tunneilla keskitytään perusasioihin, kropanhallinnan ja lihasvoimien palauttamiseen yksinkertaistenkin liikkeiden kautta. Wodeissa ei oteta aikaa, vaan tehdään enemmän laatua teknisesti oikein. Toivomme, että olet käynyt CrossFit On Rampin joko CrossFit Tuusulan salilla tai jollakin muulla CrossFit-salilla. Jos maastaveto ja kyykky ovat sinulle teknisesti tuttuja, mutta On Ramppia et ole käynyt, voit silti tiedustella osallistumismahdollisuutta.

Aikataulu:

-joka ma klo 9-10.30

-joka toinen to OpenGym-tyyliin klo 9-11.00 alkaen 10.9.

MammaWOD alkaa 7-9. ja viimeiset viralliset treenit 17.12.

Aikaa siis tunnille varataan hiukan yli 60 min, jotta kaikki ehtivät treeninsä tekemään. MammaWOD-koutsina toimii Elina, joka on MammaWOD:ia vedellyt ennenkin. Open Gymillä tehdään omatoimisempaa treeniä, mutta koutsi on sielläkin paikalla. Koutsi voi tarvittaessa sopia myös ylimääräisistä OpenGym-vuoroista oman ehtimisensä mukaan. Treenimahdollisuuksia tulee todennäköisesti siis olemaan vähän enemmän kuin mitä aikataulu virallisesti näyttää.

Elina ja Elinan tytär :)

 

Nykyiset CrossFit Tuusulan asiakkaat voivat muuttaa nykyisen toistaiseksi voimassaolevan sopimuksensa tai  vuosisopimuksensa MammaWOD-sopimukseksi halutessaan. Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä että osallistua voi vain MammaWOD-tunneille. Lisäksi on mahdollisuus osallistua joogatunnille, pilatestunnille, kuntonyrkkeilyyn, gymnasticWOD-tunnille ja punttikoulutunnille.

Myös uudet asiakkaat ovat tervetulleita. Uusien asiakkaiden pitää kirjautua CrossFit Tuusulan salin jäseniksi WodConnectissa. Tämän jälkeen ota yhteyttä Sanniin joko sähköpostilla tai puhelimitse, ja Sanni laittaa sinulle MammaWOD-sopparia tulemaan.

MammaWOD-kuukausihinta on 58 eur /kk. Laskutuskuukaudet ovat syys-, loka-, marras- ja joulukuu. Myös vajailta kuukausilta laskutetaan sama hinta, sillä hinta perustuu treenikertoihin, ei kuukausiin.

 

Ota yhteyttä!

-Sanni

Puh: 050 3719930
email: sanni.pisto(at)gmail.com