Seuraava MammaWOD kevätkurssi 2023 osa 1 alkaa 10.01.2023 Harjoittelukertoja on 11kpl. Ilmoittatuminen avattu. Ilmoittatua voi mukaan tämän linkin kautta.

MAMMAWOD

MammaWod– treenit on suunniteltu tukemaan odottavien äitien turvallista liikunnan harjoittamista, sekä pienten lasten äitien palaamista turvallisesti kuntoilun pariin. Tunneilla tulet kehittämään kestävyyttä, sekä voimaa ja hakemaan jaksamista vauhdikkaan lapsiarjen keskelle. Samalla pääset tutustumaan ja pitämään yhteyttä muihin vanhempiin, sekä lapsiin. Tunneille äidit ovat siis tervetulleita lasten kanssa tai yksin. Treeneissä on huomioitu raskauden aikaiset ja synnytyksestä palautuvan äidin muutokset kehossa. Oikeanlaisella harjoittelulla kehitämme vartalosta taas keskivartaloa tukevan ja tehokkaan. Tunnit ovat avoimia kaikille äideille heidän kuntotasostaan riippumatta, eikä tunneilla tarvitse olla aikaisempaa CrossFit-kokemusta.

MammaWOD -kevätkurssi 1. alkaa ti 10.1. klo 10. ja harjoitukset aina ti klo 10.
11 harjoituskertaa. Harjoituksia ei pyhinä.
Hinta 148€. Ryhmäläiset saavat oikeuden omatoimitreeniin salilla arkena klo 05-15 ja viikonloppuna klo 05-10. Salille pääsee sisälle omilla koodeilla.
Ilmoittautuminen CrossFit Järvenpään MammaWOD harjoitteluun tämän linkin kautta. Liity CrossFit Järvenpään Facebook -ryhmään nimeltä CFJ jäsenkarkelot.

MammaWOD 2 kurssi 2023 alkaa 28.3. ti klo 10. Linkki ilmoittautumiseen aukeaa myöhemmin.

 

Kysymyksiä?
Valta Sjöblom valta@crossfitjarvenpaa.fi