MammaWOD ke klo 11-12:30. Vetäjänä toimii Miitta Kopra.

MAMMAWOD

MammaWod– treenit on suunniteltu tukemaan odottavien äitien turvallista liikunnan harjoittamista, sekä pienten lasten äitien palaamista turvallisesti kuntoilun pariin. Tunneilla tulet kehittämään kestävyyttä, sekä voimaa ja hakemaan jaksamista vauhdikkaan lapsiarjen keskelle. Samalla pääset tutustumaan ja pitämään yhteyttä muihin vanhempiin, sekä lapsiin. Tunneille äidit ovat siis tervetulleita lasten kanssa tai yksin. Treeneissä on huomioitu raskauden aikaiset ja synnytyksestä palautuvan äidin muutokset kehossa. Oikeanlaisella harjoittelulla kehitämme vartalosta taas keskivartaloa tukevan ja tehokkaan. Tunnit ovat avoimia kaikille äideille heidän kuntotasostaan riippumatta, eikä tunneilla tarvitse olla aikaisempaa CrossFit-kokemusta. Tunnit suunnittelee ja ohjaa asiaan perehtynyt valmentajamme Miitta Kopra.

MammaWOD-tunnille voi lunastaa 10 x kortin, jonka hinta on 98 euroa. Treenit pidetään CrossFit Järvenpään salilla Levysepänkatu 28. MammaWOD tunti on keskiviikkoisin klo 11-12:30. Mukaan voi hypätä milloin vain. Tunnille ilmoittaudutaan joka kerta Wodify -järjestelmän kautta.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Valitse vain keskiviikon MammaWOD -tuote ja ilmoittaudu mukaan.

Osta MammaWOD 10x -tuote täältä

Lataa Wodify appi puhelimeesi, osta tuote ja ala ilmoittautumaan tunneille.

Voit myös ostaa kertakäynnin tunnille hintaan 15€ Drop Inn -tuotteena tämän linkin takaa.

Kysymyksiä?
Miitta Kopra miittaa@hotmail.com
Valta Sjöblom valta@crossfitjarvenpaa.fi