MammaWOD KesäFit
128€ / 3kk, kesä-heinä-elokuu
Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.
Yhteisharjoituksia tähän jäsenyyteen kuuluu kesäkuussa yksi (ke 7.6. klo 11), heinäkuussa yksi (ke 5.7. klo 11) ja elokuussa yksi (ke 2.8. klo 11).

Tämä on tarkoitettu synnyttäneille äideille jotka ovat olleet mukana MammaWOD kursseilla tai uusille synnyttäneille äideille jotka pystyvät omatoimimisesti tekemään harjoitteita. Jäsenyys on samanlainen kuin Toistaiseksi voimassa jäsenyys samoilla oikeuksilla eli kaikki tunnit käytettävissä kunhan EasyWOD -tunteja on käyty alkuun 8kpl tai kysyä valmentajan lupaa osallistua suoraan normaali tunneille. Tässä jäsenyydessä on kolme yhteistreeniä kesäkuussa yksi (ke 7.6. klo 11), heinäkuussa yksi (ke 5.7. klo 11) ja elokuussa yksi (ke 2.8. klo 11). Salilla saa käydä harjoittelemassa silloin, kun salilla ei ole ohjattuja tunteja. Salilla on lastenhuone josta löytyy viihdykettä hieman vanhemmille lapsille. Yhteistreeneihin voi tuoda vauvan mukaan. Muille ohjatuille tunneille voi tuoda vauvan mukaan. Tällöin vauva ei voi olla ”vapaana” vaan kantolaukussa tai leikkikehässä joita löytyy salilta. Aamuisin ja päivisin vauvan voi ottaa salille mukaan, mutta iltaisin tämä ei ole mahdollista, koska salilla on paljon porukkaa. Salilta löytyy kaksi sisäharjoittelutilaa ja yksi ulkoharjoittelutila sekä sauna ja kylmäallas.

Mikäli vauvan tuominen omien treenien tai ohjattujen tuntien aikana salille mietityttää niin kysy lisää valta@crossfitjarvenpaa.fi tai 0407398212.

Hinta 128€. Salille pääsee sisälle omilla koodeilla.
Ilmoittautuminen CrossFit Järvenpään MammaWOD KesäFit porukkaan tämän linkin kautta. Liity CrossFit Järvenpään Facebook -ryhmään nimeltä CFJ jäsenkarkelot.

Normaalit MammaWOD kurssit pyörähtävät käyntiin syksyllä syyskuun alussa 2023.

Seuraava MammaWOD syyskurssi 2023 alkaa syyskuussa 2023 Ilmoittatua voi mukaan tämän linkin kautta (linkki ei toiminnassa).

MAMMAWOD

MammaWod– treenit on suunniteltu tukemaan odottavien äitien turvallista liikunnan harjoittamista, sekä pienten lasten äitien palaamista turvallisesti kuntoilun pariin. Tunneilla tulet kehittämään kestävyyttä, sekä voimaa ja hakemaan jaksamista vauhdikkaan lapsiarjen keskelle. Samalla pääset tutustumaan ja pitämään yhteyttä muihin vanhempiin, sekä lapsiin. Tunneille äidit ovat siis tervetulleita lasten kanssa tai yksin. Treeneissä on huomioitu raskauden aikaiset ja synnytyksestä palautuvan äidin muutokset kehossa. Oikeanlaisella harjoittelulla kehitämme vartalosta taas keskivartaloa tukevan ja tehokkaan. Tunnit ovat avoimia kaikille äideille heidän kuntotasostaan riippumatta, eikä tunneilla tarvitse olla aikaisempaa CrossFit-kokemusta.

 

MammaWOD -syyskurssi alkaa syyskuussa 2023.
Ryhmäläiset saavat oikeuden omatoimitreeniin salilla arkena klo 05-15 ja viikonloppuna klo 05-10. Salille pääsee sisälle omilla koodeilla.
Ilmoittautuminen CrossFit Järvenpään MammaWOD harjoitteluun tämän linkin kautta (linkki ei toiminnassa). Liity CrossFit Järvenpään Facebook -ryhmään nimeltä CFJ jäsenkarkelot.

Kysymyksiä?
Valta Sjöblom valta@crossfitjarvenpaa.fi