TÄYNNÄ! Seuraava MammaWOD osa 2 kurssi alkaa 11.10. Harjoittelukertoja on 9kpl. Ilmoittatuminen avattu. Ilmoittatua voi mukaan tämän linkin kautta (ei toiminnass). TÄYNNÄ

MAMMAWOD

MammaWod– treenit on suunniteltu tukemaan odottavien äitien turvallista liikunnan harjoittamista, sekä pienten lasten äitien palaamista turvallisesti kuntoilun pariin. Tunneilla tulet kehittämään kestävyyttä, sekä voimaa ja hakemaan jaksamista vauhdikkaan lapsiarjen keskelle. Samalla pääset tutustumaan ja pitämään yhteyttä muihin vanhempiin, sekä lapsiin. Tunneille äidit ovat siis tervetulleita lasten kanssa tai yksin. Treeneissä on huomioitu raskauden aikaiset ja synnytyksestä palautuvan äidin muutokset kehossa. Oikeanlaisella harjoittelulla kehitämme vartalosta taas keskivartaloa tukevan ja tehokkaan. Tunnit ovat avoimia kaikille äideille heidän kuntotasostaan riippumatta, eikä tunneilla tarvitse olla aikaisempaa CrossFit-kokemusta.

TÄYNNÄ! MammaWOD -syyskurssi osa 2. alkaa ti 11.10. klo 10. ja harjoitukset aina ti klo 10. 9 harjoituskertaa. TÄYNNÄ!

Harjoitusajat: 11.10.
, 18.10., 25.10., 1.11., 8.11., 15.11., 22.11., 29.11., 13.12
Ei pyhinä. Ei itsenäisyyspäivänä 6.12.
Hinta 118€. Ryhmäläiset saavat oikeuden omatoimitreeniin salilla arkena klo 05-15 ja viikonloppuna klo 05-10. Salille pääsee sisälle omilla koodeilla.
Ilmoittautuminen CrossFit Järvenpään MammaWOD harjoitteluun tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen ilmaista. Laskutus kurssin ensimmäisen harjoituksen jälkeen. Rahoja ei palauteta koronan aiheuttamien tunti peruutusten takia tai muitten pandemia rajoitusten takia. Liity CrossFit Järvenpään Facebook -ryhmään nimeltä CFJ jäsenkarkelot.

2023 vuoden MammaWOD kurssit pyörähtävät käyntiin tammikuun puolenvälin jälkeen ja ilmoittautuminen alkaa joulukuussa.

 

Kysymyksiä?
Valta Sjöblom valta@crossfitjarvenpaa.fi