MammaWOD ryhmään ei saatu syksylle 2021 tarpeeksi jäseniä jotta ryhmä olisi muodostunut. Seuraavan kerran ryhmää koitetaan muodostaa tammikuussa 2022. Ryhmä harjoittelee ke klo 11-12:30. Vetäjänä toimii Miitta Kopra. Ryhmä muodostuu mikäli saadaan tarpeeksi osallistujia mennessä.

MAMMAWOD

MammaWod– treenit on suunniteltu tukemaan odottavien äitien turvallista liikunnan harjoittamista, sekä pienten lasten äitien palaamista turvallisesti kuntoilun pariin. Tunneilla tulet kehittämään kestävyyttä, sekä voimaa ja hakemaan jaksamista vauhdikkaan lapsiarjen keskelle. Samalla pääset tutustumaan ja pitämään yhteyttä muihin vanhempiin, sekä lapsiin. Tunneille äidit ovat siis tervetulleita lasten kanssa tai yksin. Treeneissä on huomioitu raskauden aikaiset ja synnytyksestä palautuvan äidin muutokset kehossa. Oikeanlaisella harjoittelulla kehitämme vartalosta taas keskivartaloa tukevan ja tehokkaan. Tunnit ovat avoimia kaikille äideille heidän kuntotasostaan riippumatta, eikä tunneilla tarvitse olla aikaisempaa CrossFit-kokemusta. Tunnit suunnittelee ja ohjaa asiaan perehtynyt valmentajamme Miitta Kopra.

MammaWOD -kevät 2022 alkaa tammikuussa. Kurssin harjoitus aika on ke klo 11 joka viikko. Ei pyhinä. Ryhmän koko on minimissään 8 henkilöä ja kurssi laskutetaan kokonaisuudessaan, kun ryhmään saadaan tuo 8 henkilöä.
Ryhmäläiset saavat harjoitteluoikeudet omatoimiseen treenaamiseen salilla arkena klo 05-14 ja viikonloppuisin klo 05-10. Saliin sisälle pääsee omilla koodeilla.

Ilmoittautuminen CrossFit Järvenpään MammaWOD harjoitteluun tämän linkin kautta (linkki ei toiminnassa vielä). Rahoja ei palauteta koronan aiheuttamien tunti peruutusten takia tai muitten pandemia rajoitusten taki

Kysymyksiä?
Miitta Kopra miittaa@hotmail.com
Valta Sjöblom valta@crossfitjarvenpaa.fi