Muistoja kuluneilta vuosilta ja päävalmentajan vaihdos

CrossFit Tuusula aloitti toimintansa vuonna 2011 pienessä öljyn hajuisessa varastotilassa autonkorjaamojen ympäröimänä. Boxi on sittemmin mm. laajentunut kaksi kertaa, ja kolmas laajennus on oven takana. Nykyisiin tiloihin kuuluu isompi sali, jossa voi treenailla perus CrossFit-treenejä todella monipuolisesti. Pienemmässä salissa ovat painonnostolavat sekä muuta tilaa, jota on käytetty mm. CrossFit Kids-treeneihin, nyrkkeilyyn, pilatekseen ja joogaan, sekä omatoimiseen treenailuun. Kolmas laajennos tuo tilaa sosialisoimiseen, mobbailuun ja omaan treenailuun, mitkä ovat erittäin tärkeitä ulkotreenillisiä asioita!

Ekat leuat
Ensimmäiset asiakkaamme Iiris ja Maaki. Maaki löytyy yhä boxiltamme vetämästä leukaa lähes joka päivä. Iiris hieroo boximme asiakkaita.

Olemme CrossFit Tuusulassa aina halunneet panostaa jokaisen asiakkaamme ammattitaitoiseen valmentamiseen. Jokainen asiakas, joka boximme ovesta on sisään astunut, on aina ollut meille todella tärkeä. Haluamme, että jokainen pystyy treenaamaan ja kehittymään turvallisesti pitkällä tähtäimellä ajatellen ja pyrimme siihen, että CrossFit voi olla jokaisen asiakkaamme elinikäinen harrastus.

Sosiaalisuus ja kaikkien ihmisten huomioiminen on ollut myös yksi kantavia ajatuksiamme. Valta on pitänyt yllä kättelyperinnettä, jonka Sanni saattaa kokea toisinaan hiukan kiusalliseksi. Kättely on kuitenkin onneksi muodostunut tavaksi. Kättelyn yhteydessä toisilleen entuudestaan vieraat ihmiset saavat kätevästi esiteltyä itsensä toisilleen. Valmentajien tehtävä on myös toimia esikuvana muille. Sisäpiirien muodostaminen on boxillamme kiellettyä ;).

Lisäksi olemme halunneet panostaa treenivälineidemme laatuun, kuntoon ja määrään. Suosimme sellaisten valmistajien tuotteita, joiden tiedämme olevan laadukkaita ja kestäviä. Rogue ja Concept2 ovat hyviä esimerkkejä. Kaikki painonnostotankomme ovat Rogue-merkkisiä. Niitä on riittävästi sekä naisille, miehille, lapsille, että aivan vasta-alkajille, jotka tarvitsevat kevyempää tankoa treenaamiseen. Soutulaitteita löytyy 10 kpl, joten voimme hyvin tehdä soutuwodeja isommallakin porukalla. Lisäksi meillä on 1 wattbike-kuntopyörä ja 1 assaultbike (tällähetkellä 2 kpl, mutta toinen siirtynee CrossFit Järvenpäähän). Kyykky- ja leuanvetopaikkoja on useita, nekin ovat Roguen valmistamia. Jonkun verran meillä on myös paikallisella hitsaajalla teetettyjä telineitä, jotka ovat toimineet loistavasti. Kuntopalloista parhaiksi olemme todenneet Dynamaxin pallot. Ne ovat olleet todella kestäviä. Näyttää siltä, että Dynamaxin palloilla jaksetaan vielä monta vuotta eteenpäin. CrossFit Tuusulan boxin käytettävyys myös lisääntyy, kun saamme kulkukortit asiakkaidemme käyttöön. Boxi on tällöin käytettävissä aikaisesta aamusta iltamyöhään kaikille kortin haltijoille.

IMG_0131
Ensimmäinen On Ramp! 🙂

Reilu kolme vuotta on siis kulunut CrossFit Tuusulan avaamisesta. Aina välillä olemme miettineet, olemmeko me uudistuneet tarpeeksi, ja tehneet riittävästi asioita, jotta asiakkaillamme ei kävisi aika pitkäksi. Seuraavaksi tapahtuva muutos lienee ehkä yksi kaikkein suurimmista tähän mennessä, nimittäin päävalmentajan vaihdos. Nykyinen päävalmentaja, sekä boxin omistaja Valta Sjöblom siirtyy koutsaamaan uudelle boxilleen Järvenpäähän. Tuusulan päävalmentajaksi tulee Sanni Pisto, joka on toki kaikille jo tuttu hahmo salilla. Sanni on kokenut valmentaja, joka tähän asti on valmentanut tavallisten wod-tuntien lisäksi CrossFit Kidsejä sekä CrossFit Tuusulan kisaryhmää. Sanni valmentaa myös joitakin Keravan Bodonksen painonnostajia, sekä on mukana Suomen Painonnostoliiton junioritoiminnassa. Valtakin tulee Tuusulan boxilla yhä edelleen näkymään. Koitamme järjestää boxien aikataulut niin, että valmentajat voivat vuorotella eri boxeilla mahdollisimman paljon. Näin kenenkään ei tarvitse jäädä ikävöimään Valtaa. Lisäksi kaikki Tuusulan boxin asiakkaat saavat vapaasti käyttää myös Järvenpään boxin kaikkia palveluita.

-Tuleva päävalmentajanne Sanni

IMG_7661
Nähdään treeneissä! T. Sanni