Osallistu ExtremeRun-juoksukilpailujoukkueeseemme sekä ehdota ja äänestä paras T-paita-slogan joukkueelle!

ExtremeRun-joukkuetta kokoon

Asiakkaidemme toiveesta olemme kasaamassa CrossFit Tuusulan edustusjoukkuetta osallistumaan ExtremeRun-juoksukilpaan Vantaalla Hakunilan Urheilupuistossa 18.5.2012. Kaikki salin asiakkaat ovat tervetulleita joukkueeseen.

Mikä Ihmeen ExtremeRun? 

Tapahtuman verkkosivuilla kerrotaan seuraavasti:

”Saksassa kertalaakista ilmiöksi noussut extremerun formaatti toteutettiin ensikerran Suomessa toukokuussa 2010. Ensikerrasta suuren suosion saanut tapahtuma tuli suomeen jäädäkseen, niinpä  2011 Vantaan Hakunilan urheilupuistoon rakennettiin entistäkin rankempi ja haastavampi 16 kilometrin Via Dolorosa joka tarjosi kovemmallekkin kestävyysurheilijalle haasteita. Radalla oli mm yli kymmenen metriä korkeat ”Goljatin portaat”, vettä syöksevät tykit, ylitettävät autonromut, vesiesteet ja läpi ryömittäviä putkia.

Myös 2011 tapahtuma sai suuren suosion ja näin ExtremeRun on tullut suomeen jäädäkseen. Tapahtuma järjestettiin Vantaalla 2012 toukokuussa Vantaan Hakunilan urheilupuistossa jo kolmannen kerran, 2013 tapahtuma on jo suunnitteilla.”

Ilmoittautuminen

Käykää aluksi tutustumassa juoksutapahtumaan sivuilla www.extremerun.fi. Kisaan voi jo osallistua ja maksaa ilmoittautumismaksun 50 € samalla kertaa. Osallistumme kilpailusarjaan. Halutessasi voit toki ottaa osaa myös hupisarjassa.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Extreme Run -kilpailuun, kirjoita CrossFit Tuusulan salilla olevaan joukkue listaan nimesi.

 

Vesieste

Kuvan ottanut ONEVISION.fi.

HUOMAA MYÖS! Paras iskulause ExtremeRun-joukkueen T-paitaan kilpailu!

Keksi joukkueemme kisapaitaan kannustava ja peräänantamaton iskulause! Iskulause ehdotuksia voi kirjoittaa tämän artikkelin Face book feedin alle ja eniten tykkäyksiä saanut iskulause valitaan T-paitaan. Jos tulos on tasapeli, voittaja ratkaistaan arvalla.

Jos et käytä Facebookia, kirjoita iskulause tämän artikkelin alle niin siirrämme sen Facebookiin. Jos voittajaehdotus on tullut CrossFit Tuusulan salin jäseneltä, saa hän T-paidan omakseen sekä tietenkin rutkasti kunniaa ja mainetta kekseliäisyydestään.

Osallistu T-paitatilaukseen salilla maaliskuun loppuun mennessä.

Kilpailuaikataulu tiivistettynä:

  • 1.2.2013-29.2.2012 kilpailu käynnissä. Iskulause-ehdotukset Facebookkiin tämän feedin alle
  • 10.3.2013 saakka äänestys käynnissä. Äänestä tykkäämällä iskulauseesta Facebookissa
  • 31.3.2013 paitatilaukseen osallistuminen salilla saakka.

T-paitamalleista voi myös antaa toivomuksia. Radalla olevan vesiesteen vuoksi suositeltavaa on hankkia tekninen paita, joka kuivuu nopeasti. Painatuksia saa niin teknisiin, kuin tavallisiinkin t-paitoihin.  T-paidan lopullinen hinta määräytyy valitun mallin mukaan. Esim. TÄÄLTÄ