Osta joululahja täältä! -kampanja / kurssipaikka

CrossFit Järvenpää pitää superviikon, Osta joululahja täältä -kampanjan jolloin voi ostaa itselleen tai läheiselleen maailman parhaan joululahjan erittäin edullisesti, CrossFit-aloituskurssipaikan ensivuoden puolelle alkaville aloituskursseille (On Ramp-kursseille) CrossFit Järvenpäähän. Kursseja alkaa joka kuukausi eri ajoilla ja pituuksilla. Valitse vain omasi nettisivuiltamme.  Tavoitteena on myydä 50 kurssipaikkaa ensivuoden puolelle kampanjan avulla. Jos saamme myytyä 50 tai yli, lahjoitamme hyväntekeväisyyteen 10€ jokaisesta myydystä paikasta.

Kampanja kestää 11.12.-24.12. välisen ajan. Lahjakortti on voimassa 6kk. Lahjakorttilla saa paikan kurssilta ja sisältää saman kuukauden normaaliharjoittelun kurssin jälkeen.

Ilmoittatuminen sähköpostitse tobeextreme@gmail.com, kun olet saanut lahjakortin. Kerro keneltä sait lahjakortin ja mille kurssille haluat ilmoittautua. Kursseja järjestetään joka kuukausi ja ne julkaistaan noin 2kk ennen niiden alkamista.

Mitä CrossFit on ja mitä kurssi sisältää

CrossFit on uusi ja innostava liikuntakonsepti. Harjoitukset tehdään aina valmentajan alaisuudessa ja jokainen tekniikka harjoitellaan huolella. Harjoitusympäristö tukee luonnollista liikkumista ja luo hyvät puitteet sosiaaliselle treenaamiselle, jossa kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa on tärkeässä osassa. Näin saamme ympäristön, joka motivoi ja tukee hyvää harjoittelua ja luo pohjan pitkälle ja jatkuvalle harjoittelulle.

Kurssilla harjoitellaan olennaisimmat CrossFit-perusliikkeet joita ovat lämmittely ja liikkuvuus harjoitteet, voimistelun, painonnoston ja voimanoston alkeet. Tavoitteena on lisäksi totuttaa keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen. Ikäraja 16v. Kurssi sopii kaikille kuntotasoon katsomatta.

Käy ostamassa lahjakortti täältä. MYYNTI LOPPUNUT!

Tulosta oston jälkeen ystävääsi varten lahjakortti täältä: Lahjakortti PDF Muista kirjoittaa nimesi korttiin.

Näyttökuva 2016-12-12 kello 13.21.45