Painonnosto-opetusta Tempaus-areenalla 4.7. klo 17:00

Asiakkaillemme on nyt tarjolla  mahdollisuus kokeilla painonnostoa Tempaus-areenalla Helsingissä Katariina ja Matti Vestmanin valmennuksessa 4.7. klo 17:00. Kyseessä on kokeilutunti jonka perusteella lähdemme suunnittelemaan pitempikestoisempiakin painonnostokursseja, eli mikäli tunti on sekä asiakkaittemme että valmentajien mielestä onnistunut, jatkamme toimintaa vastaisuudessakin. Hinta on 32 Euroa, se kestää 1,5h ja mukaan mahtuu 10 henkilölä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen tapahtuu salilla. Kilpailijat ovat etusijalla ilmoittautuessa.

 

 

Tempaus- areena

 

Tempaus-Areena
Tempaus-Areena

Helsingin Hakaniemessä (Sörnäisten Rantatie 6) sijaitseva painonnostoharjoitteluun suunniteltu paikka, jossa on 13 nostopaikkaa.

Yritystä pyörittää Matti Vestman yhdessä tyttärensä Katariina Vestmanin kanssa. Yritys tuottaa fysiikkavalmennuspalveluita ja harjoittelu on rakennettu perinteisen painonnoston ympärille. Yrityksen pääasiallinen asiakaskunta on alppihiihtäjät ja yksityiset kuntoilijat.

Matti Vestman on toiminut ammattivalmentaja vuodesta 2008, painonnostovalmennuksen hän aloitti kuitenkin jo vuonna 2001, valmentaessaan tytärtään kohti painonnoston huippua. Kouluttautui painonnoston huippu-valmentajaksi.

Katariina Vestman aloitti painonnoston 12-vuotiaana ja ylsi urallaan pitkälle. Valmentamisen hän aloitti harjoittelun ohessa vuonna 2008. Hän on asustellut painonnoston huippumaissa hakien oppia ja kokemusta niin harjoittelusta kuin valmennuksesta. Panostaa tällä hetkellä valmentamiseen ja miettii uransa jatkoa.

Valmentajina isä ja tytär ovat periksi antamattomia, mitä tulee tekniikkaan. He haluavat opettaa painonnoston tekniikan täydellisesti ja turvallisesti. Vuosien kokemuksella on myös kehittynyt tiedot ja taidot opettaa ja saada asiakas ymmärtämään ja omaksumaan tekniikan.

Osoite on Tempaus-Areena, Sörnäisten Rantatie 6.

Paikalle löydät menemällä ensin Hakaniementorille ja etsimällä sieltä lasikuution jossa on jaffa-merkkejä. Mene sisään ja hissillä alas. Hissiä vastapäätä on kahvio josta teitä tullaan noukkimaan hieman ennen kello viittä! Olkaa siis ajoissa paikalla. Auton voi jättää Hakaniemen parkkihalliin.

Tervetuloa tempaamaan!

 

Katariina
Katariina Vestman

Painonnostaja, valmentaja.
Meriitit: lukuisia SM-mitaleita, nuorten EM-pronssia, voimassa oleva Suomen ennätys työnnössä sarjaan 69kg, 116kg, oli tyrkyllä Lontoon olympialaisiin mutta karsiutui, nosti Lontoon esi- olympialaisissa.

 

Masa
Masa

 

Matti Vestman

Katariina Vestmanin valmentaja, huippu-valmentaja ja painonnostaja.
Meriitit: Valmensi tyttärensä kv-tasolle, koulutettu painonnoston huippu- valmentaja ja ikämiehissä menestynyt nostaja.