Paluu normaaliin / Corona

CrossFit Järvenpäässä tunnit ovat alkaneet pyöriä varotoimenpiteitä noudattaen. Pikku hiljaa tunteja lisäillään ja tuntien osallistujamäärää pyritään kasvattamaan, riippuen koronatilanteen etenemisestä Suomessa. Kesäkuun alussa on jo luvassa muutoksia tuntimäärissä. Klo 6 aamutunnit tulevat takaisin ja aloituskurssit alkavat.

Salin harjoitteluohjelma seuraa kesän ajan CrossFit.comin ohjelmointia. Ohjelmointi eroaa hiukan siitä, kuinka meillä normaalisti ohjelmointi on tehty Järvenpään ja Tuusulan boxeilla. Normaalisti olemme tehneet tunneilla erillistä voimaohjelmointia sykeharjoittelun lisäksi. Erikoistunnit kuten Burn, Gymnastic, Power ja punttikoulu tulevat takaisin vasta kesän jälkeen. Kannustan kaikkia osallistumaan ohjelmoinnin noudattamiseen, jonka on suunnitellut Gregg Glassman.

Kesäkuussa on kaksi aloituskurssia jotka ovat nyt myynnissä. Heinäkuussa emme pidä aloituskursseja. Elokuussa sali rytmi palaa toivottavasti takaisin normaaliin.

Kesäkuun aikataulu:

1.6.-28.6.

WOD-tunnit
ma klo 17, 18, 19
ti klo 06, 17, 18, 19
ke klo 17, 18, 19
pe klo 17, 18, 19
la klo 11, 12

Kehonhuolto to klo 19
Kuntonyrkkeily to klo 18

Aloituskurssi tunneille voi osallistua normaali jäsenet jos ryhmät eivät tule täyteen. Avaan WODconnectiin Bookingseihin varausmahdollisuuden lähempänä ajankohtaa.
Aloitukurssitunnit ovat:

ma, ke ja to klo 16 sekä ma, ke ja to klo 20 8.6.-17.6. välisenä aikana.