Onko sinulla ryhmä joka haluaisi oman Boot Camp -kurssin? Ota yhteyttä valta@crossfitjarvenpaa.fi. Tällä hetkellä ei ole Boot Camp -ryhmiä joten ota yhteyttä.

KENELLE JA MIKSI?

BOOT CAMP on tarkoitettu sinulle, joka haluat kasvattaa kuntoa, liikkua yhdessä valmentajan opastamana ja saada tuloksia. Sinun ei tarvitse olla CrossFit-harrastaja voidaksesi osallistua kurssille! Kurssi on avoin kaikille. Tavoitteesi voi olla painonpudotus, peruskunnon kasvattaminen tai vaikkapa treenimotivaation löytäminen! BOOT CAMPin ammattitaitoinen valmennus ja ohjatut tunnit takaavat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Treeniliikkeet ovat teknisesti helppoja ja aina sovellettavissa sinun kuntotasoosi.

MILLOIN JA MITÄ KAIKKEA SE SISÄLTÄÄ?

BOOT CAMP kestää kahdeksan viikkoa. Treenit pidetään CrossFit Järvenpään hienoissa tiloissa osoitteessa Levysepänkatu 28. Ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamiskerralla teemme InBody-kehonkoostumusmittauksen, josta saat tietää mm. kehon rasvaprosentin ja lihasmassan määrän. Kuntotestinä toimiva ensimmäisen kerran treeni suoritetaan myös viimeisellä kerralla, mistä näet oman fyysisen kunnon kehityksen. Osallistujat saavat ruokavalion ja omatoimisen treeniohjelman. Ruokavaliota noudattamalla on helpompi päästä hyviin tuloksiin sekä treeneissä, että arjessa jaksamisessa. Omatoiminen treeniohjelma pitää sisällään liikkeitä, jotka voit helposti toteuttaa kotona. Näin saat kolmannen tehokkaan treenin viikkoosi!

HINTA

Kahdeksan viikon ohjattu Bootcamp on hinnaltaan 258€.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Laita sähköpostia osoitteeseen valta@crossfitjarvenpaa.fi, kerro nimesi ja halusi osallistua Boot Campille! Jos jokin jäi vielä mietityttämään, lisäkysymykset voit laittaa samaan osoitteeseen.