Pantterikoulu

Huoltajat ilmoittautuvat kurssille ja ilmoittavat lasten tiedot (nimi ja ikä, muuta)

Mitä on Pantterikoulu?

Pantterikoulu on toiminnalista liikuntaa toteutettuna siten että se sopii lapsille. Pantterikoulussa käytetään voimisteluliikkeitä, sekä muuta oman kehonpainolla tehtävää liikkumista ja lisäksi lisäpainoilla tehtyjä harjoituksia, kuten painonnostoa ja voimannostoa lapsille turvallisella tavalla. Tavoitteena on kehittää erityisesti kymmentä fyysistä ominaisuutta, jotka ovat hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino. Erityispainotus on harjoituksilla, jotka parantavat luun tiheyttä ja tasapainoa, sillä ne kehittyvät voimakkaasti lapsen ollessa kasvuikäinen, ja ovat tärkeitä myös aikuisuudessa.  Juuri lapsilla ja teini-ikäisillä on loistava mahdollisuus maksimoida fyysinen kapasiteettinsä tämänkaltaisella harjoittelulla, harjoittelun ollessa viihdyttävää, haastavaa ja hauskaa. Harjoitusten skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään. Liikkeet opetataan lapsille oikein ja turvallisesti, mikä luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa.

Pantterikoulu CrossFit Järvenpään boksilla

Lapsiryhmiä salilla on tällä hetkellä:

  • 7-9 v (superkids)

Pantterikouluun sitoudutaan kaudeksi, jotka ovat syys- ja kevätkausi.  Syyskausi kestää syyskuusta joulukuun puoleen väliin asti ja kevätkausi tammikuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Kevätkaudella on viikon kestävä hiihtoloma joka sijoittuu koululaisten hiihtolomalle.  Myös muut koulujen lomat pidetään vastaavasti lomana Kidseille.  Kesällä ollaan lomalla ja liikutaan mahdollisimman paljon lapsen omalla tahdilla.

Kurssin täytyttyä koko kaudelle ei oteta uusia lapsia ennen kuin paikkoja vapautuu. Jos tilaa on, saa mukaan aina liittyä. Kannattaa siis kysellä paikkoja läpi vuoden. Jos lapsi ei ole paikalla kolmella perättäisellä tunnilla ilman pätevää syytä, voi Pantterikoulu perua hänen osallistumisensa. Tärkeää on että kaikki lapset todella haluavat tulla treenaamaan, ja että paikkoja on tarjolla niitä todella haluaville.

Pantterikoulu-tunti koostuu hyvin samankaltaisista harjoitteista, kuin aikuisten CrossFit harjoittelu.  Alussa on lämmittely, jonka jälkeen on taito/voima osio (mm. vaikeammat voimistelu- ja painonnostoliikkeet) ja sen jälkeen vielä lapsille tai nuorille suunniteltu WOD.  WOD:issa käytetyt liikkeet voivat olla karhukävelyä, rapukävelyä, thrustereita,  kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, punnerruksia, leuanvetoja ja vaikka mitä.

Pantterikoulu syyskaudella

Pantterikoulun syyskausi 2018 starttaa 15.8. ja 7-9v lapsille on tarjolla yksi treenivuoro (60 min/kpl) ja 14-16v yksi vuoro kerran viikossa (60min/kpl). Tarpeen ja kysynnän mukaan tunteja ja ryhmiä voidaan koittaa saada lisää. Tarkemmat treeniajat löytyvät alla olevasta taulukosta.

Yksittäisen treenikerran ryhmäkoko on maksimissaan 10 lasta tai nuorta.

Olemme ottaneet aikataulun suunnittelussa huomioon koulujen lomaviikot sekä pyhät, kuten pääsiäisen. Lomaviikoilla ei ole treenejä, ja ne ovat huomioitu treenimaksujen hinnoittelussa. 2018 syyskaudella laskutuskuukausia on 5 ja kaikki laskut ovat saman suuruisia (myös elo- ja joulukuu, vaikka ne jäävät vajaaksi kuukaudeksi treenivuorojen suhteen). Myös kevätkaudella 2019 laskutuskausia on vastaavasti viisi. Kevätkauden maksut ovat kuitenkin korkeampia, sillä treenikertoja tulee enemmän.

Kuten keväällä, Pantterikouluun sitoudutaan aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Laskutuksen voi hoitaa kuukausittain tai yhden kauden kerrallaan. Kuukausilaskutukseen joudumme lisäämään käsittelykuluja 2 euroa / lasku.

 

Kidsien treeniajat

Ma Ti Ke To Pe  La & su
 

 

7-9v

klo 18-19

 

 

 

Tärkeät päivämäärät

Syyskausi 15.8-20.12.2018 
Syysloma (ei treenejä) 15.–21.10.2018
Joululoma (ei treenejä)  21.12.2017–6.1.2017
Itsenäisyyspäivä (ei treenejä) 6.12.2018

 

Hinnasto

Treenikerrat Syyskausi Kevätkausi Kuukausihinta Treenimäärä kevätkaudella Treenimäärä syyslukukaudella
 

 

 

 

1 kerta viikossa 7-9v 258€

 

7-9v 266€

 

7-9v 53€/59€

 

17 19
 

 

 

 

 

 

*syys- ja talviloma, sekä joulu- ja tammikuun lomaviikot ovat huomioitu hinnoittelussa.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä!

 

Pantterikoulu-koutsit

Valta Sjöblom 0407398212 tobeextreme@gmail.com

Mervi Olkkonen 0505174695 mervi.olkkonen1@gmail.com

Varaa paikkasi wodconnectista yläpuolella olevasta linkistä