Remppaa ja uusia laitteita vaikka millä mitoin

CrossFit Tuusulan boxilla ahkerasti käyvät ovat jo tulleet tutuiksi monien viimeisimpien hankintojemme kanssa. Näistä ei vielä nettisivuilla olla keretty huutelemaan, mutta korjataan tilanne nyt. Lukekaa huolella loppuun asti, sillä tekstin lopusta löytyy tärkeä tiedotus!

Skillmill-juoksumatto

Kesällä meille hankittiin Technogymin Skillmill-juoksumatto Qicraftilta. Skillmill-juoksumatolla pystyy korjaamaan ja kehittämään juoksutekniikkaa ja saa siihen hyvin tehoa lisää. Samalla juoksumatolla saa treenattua myös voimaa magneettivastuksen avulla. Oma suosikkini on matolla reisien lähentäjien ja loitontajien treenaaminen raskailla vastuksilla.

 

Polven ojennus- ja koukistuslaitteet

Boxilta löytyy nyt myös Davidin polven ojennus- ja koukistus laitteet. Laitteilla voi turvallisesti vahvistaa polvea liikuttavaa lihaksistoa. Käytämme näitä ohjelmoinnissa lähinnä kyykkyjen ja maastavetojen sekä polvivammojen yhteydessä mahdollisessa kuntoutuksessa. Valmennusjutuissa olen jo pitkään kaipaillut näitä vehkeitä ja nyt ne saatiin arsenaaliin. Ylätalja löytyy yhä omalta toivomuslistalta ja kenties alatalja, sen enempää ainakaan nyt ei tule mieleen perinteisiä kuntosalivekottimia mistä itse niin välittäisin.

14341798_1096719347070328_748772231_n

 

 

Pegboard

Haastetta ja vaihtelua omaan touhouiluun saa myös CrossFit Gameseista kuuluisuutta saaneella pegboardilla joita Tuusulassa on kaksi kappaletta. Kun leuanvedot ja köysikiipeily ei nappaa niin kovan treenin saa kyllä tälläkin aikaiseksi. Todella haastavaa, oma enkka 1 kapulan siirto.

 

Concept2-soutulaitteet

Viimeisinpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, viimeisin hankinta ovat kuusi uutta Concept2-soutulaitetta, jotka odottavat kasaamistaan parhaillaan boxilla. Myös CrossFit Järvenpää sai omat uudet soutulaitteensa, joista ensimmäistä pääsin jo testailemaankin! Kyllä kelpaa! Vanhat soutulaitteetkin ovat löytäneet uudet hyvät kodit, joten niistäkään ei tarvi olla huolissaan.

14356097_10153833772601190_729843630_n

 

 

Ja sitten… Pukkariremppa!

Erittäin tärkeä tiedote on sekin, että jo ensimaanantaina alkaa pukukoppiremppa! Pukukoppeja laajennetaan ja kulkua niihin koitetaan saada vähän tehokkaammaksi! Pukukoppilaajennoksen aikana ainakin aamureenit saatetaan joutua siirtämään pikkusaleihin. Toivottavasti remppa saadaan nopeasti valmiiksi eikä se häiritse touhuilujamme liikaa. Tämän kanssa pitää kumminkin nyt vaan hetki elää, niin päästään sitten naatiskelemaan uusista tilavista kopeista, joihin mahtuu enemmänkin porukkaa kerralla!!!

T. Sanni

ps. Älkää unohtako Do it todayn blogia! Aloitimme bloggaajan kanssa yhteistyön ja blogissa saakin lukea kivalla tapaa elämästämme salilla, muiden hyvinvointiin ja lifestyleen liittyvien kirjoitusten ohella. Tämä bloggaaja oli helppo valinta erittäin miellyttävän ja asiallisen kirjoittelutavan takia! Ja tietenkin bloggaaja treenaa salillamme säännöllisesti.