Soutuspinning-tunteja CrossFit Tuusulassa kevät kaudella

Kevätkaudella 2017 soutuspinning CrossFit Tuusulassa yhteistyössä Keravan Urheilijat ry:n soutajien kanssa

Alkaen 3.1.2017 Tuusulassa (Isonkivenkuja 2):

TI 18:30-19:30
TO 17:30-18:30
LA 10:00-11:15
SU 15:00-16:30

HUOM. KeUn soutuspinningiin osallistuminen edellyttää KeUn  jäsenyyttä ja soudun toimintamaksun suorittamista tai CrossFit Tuusulan jäsenyyttä.

Tiistain ja torstain tunnit ovat spinnityypisiä intervallitreenejä. Normaalin tunnin kaava on 10min alkulämppä, sitten vaihtelevan mittaisia intervalleja sopivilla palautuksilla, ja lopuksi 10min palauttelu.Kaikki suoritukset tehdään vetäjän määrittelemällä yhteisellä tahdilla ja tekniikkaan keskittyen (Tukee hyvin CrossFit-treeniä).Lauantain ja sunnuntain treenit ovat hieman pidempiä aerobisia, ja niissä hyödynnetään ergoslaideja niin paljon kuin mahdollista.

Tunneille ilmoittautuminen

Tunneille ilmoittaudutaan soutujaoston ilmottautumisjärjestelmän (Nimenhuuto) kautta. Tästä tulee lisätietoja CrossFit Tuusulan asiakkaille WODconnectin newsletterien kanssa. Seuratkaa siis näitä!  🙂

Lisätietoja

Keravan Urheilijat ry: Pentti Soini, puh. 050 480 2750 tai pentti.soini@gmail.com

CrossFit Tuusula: Sanni Pisto, puh 050 371 9930 tai sanni.pisto@gmail.com

 

Soutuspinning-treeneistä

Soutuspinning on monipuolinen ja tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille.

Soutuspinning soudetaan sisäsoutulaitteella, jossa on säädettävä vastus. Soutuspinningtunnin ideana on soutaa ryhmässä ohjaajan opastuksella ja musiikin tahdittamana.

Kaikki soutavat samaa tahtia, kukin oman kuntonsa mukaan.Tunnin rasittavuutta voi itse säädellä vetojensa vahvuudella ja voiman käytöllä. Samalle tunnille voi siis osallistua erikuntoiset ihmiset.

Kuntoilijalle soutuspinning on kätevä laji, joka kehittää sekä kestävyyttä että lihaskuntoa. Tunti koostuu alkulämmittelystä, työjaksosta ja jäähdyttelystä/loppuverryttelystä, yhteensä 45-60 minuuttia.

Treeni kohottaa kuntoa ja polttaa hyvin kaloreita, sillä kaikki suuret lihasryhmät osallistuvat soutuun, joten lihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät. Treeni ei rasita niveliä, koska kehon paino on laakeroidulla penkillä. Kukin soutaja voi seurata omaa suoritustaan monitorista, joka kertoo mm. tehon, vauhdin, matkan ja kulutetut kalorit.

Treenejä vetävät Keravan Urheilijat ry:n soutajat.
Vetäjät ovat sisäsoudun oikeaan tekniikkaan syvällisesti perehtyneitä kokeneita soudun ammattilaisia.
Kaikilla useita SM-mitaleita egokisojen eri matkoilta. Tavoitteena on, että kuka tahansa soututunnille säännöllisesti osallistuva voisi halutessaan istua vetäjän paikalle 😉

 

Uudenvuoden lupaukseni on saada soutu kulkemaan ja osallistua vähintään yhdelle soutuspinning-tunnille joka viikko kevään aikana

-Sanni