Starttaa vuosi 2018 voimakkaasti! Tammi- ja Helmikuun aloituskurssit ovat myynnissä

Aloita tuleva vuosi voimakkaasti! CrossFit Tuusulassa on tarjolla vuoden alkuun tarjolla loistava mahdollisuus toteuttaa se!

Tammikuun aloituskurssi 9.1.-1.2.

Helmikuun aloituskurssi 6.2-1.3.

 

 

CrossFit on mukaansa tempaava liikuntamuoto, jossa hyödynnetään korkealla intensiteetillä tehtyjä toiminnallisia liikkeitä. CrossFit-treeneissä hyödynnetään voimistelun, painonnoston, voimanoston ja kestävyysurheilun liikkeitä, kuten leuanvetoa, punnerrusta, tempausta, työntöä, maastavetoa ja erilaisia kyykkyjä, soutua ja juoksua. Liikkeet on valittu juuri siksi, että ne vastaavat hyvin tosielämän tarpeisiin. Niiden avulla pystyy liikuttamaan suuria määriä painoa suurilla liikelaajuuksilla, jolloin treenissä tehty työmäärä voidaan maksimoida. Kova intensiteetti on oleellinen osa treeniä, jotta tuloksia voidaan saavuttaa. Mitä enemmän työtä on saatu tehtyä lyhyemmässä ajassa, sitä suurempi on ollut voiman tuotto kyseissä harjoituksessa. Kun treeni on vaihtelevaa, tulokset fyysisten ominaisuuksien kehittymisessä ovat merkittäviä.

Säännöllisen CrossFit -harjoittelun aloittamiseksi CrossFit Tuusulan boxilla on käytävä aloituskurssi (on ramp). Aloituskurssilla opetellaan tärkeimpien CrossFit-liikkeiden perusteet:

-kyykky
-maastaveto
-etukyykky
-takakyykky
-pystypunnerrus
-vauhtipunnerrus
-raakatyöntö
-thruster
-etunojapunnerrus
-soututekniikka Concept2-soutulaitteella
-leuanveto/rengassoutu
-painonnostotekniikat tempaus ja työntö
-köysikiipeily
-kahvakuulaheilautus

CrossFitissä tekniikoiden hiominen jatkuu läpi koko urheilijan uran. Aloituskurssin jälkeen olet valmis aloittamaan todellisen tekniikoiden viilaamisen huippuunsa.

Joulukuun aloituskurssi

9-10.12. klo 11-14 ja 12-15:00. Kurssipaikat ovat myynnissä TÄÄLLÄ (3 paikkaa vapaana)

Tammi- ja helmikuussa järjestämme pidemmät aloituskurssit, jotka kestävät 12 treenikertaa. Pidempien aloituskurssien aikana tekniikoita hiotaan ja kerrataan useampaan otteeseen, ja totutellaan pikkuhiljaa CrossFit-treenaamisen intensiteettiin.

 

Tammikuun aloituskurssi: 

9.1.-1.2.2018, treenipäivät ovat tiistai klo 17:30-18:30, keskiviikko klo 18:30-19:30 ja torstai klo 18-19:00. Kurssipaikat ovat myynnissä TÄÄLLÄ

 

Helmikuun aloituskurssi: 

6.2.-1.3.2018 treenipäivät ovat tiistai klo 17:30-18:30, keskiviikko klo 18:30-19:30 ja torstai klo 18-19:00. Kurssipaikat ovat myynnissä TÄÄLLÄ

 

Huomioi, että kurssipaikka on vahvistettu vasta, kun kurssi on maksettu. Mikäli kurssia ei makseta, varaus poistuu automaattisesti 24h kuluessa. Tarkasta myös CrossFit Järvenpään On Ramp-kurssit. Voit löytää sieltä sinulle ajoiltaan sopivamman kurssin. https://crossfitjarvenpaa.fi/

Terveisin,
Sanni Sjöblom, CrossFit Tuusulan päävalmentaja
0503719930
https://crossfitjarvenpaa.fi/
Lisäkyselyt:
crossfittuusula@gmail.com
Mukaan tarvitset treenivaatteet, lenkkarit ja vesipullon.
Tervetuloa treenaamaan iloiseen joukkoomme!!