Syyskauden aikataulu on nyt julkaistu

Aikataulut ovat taas muuttuneet. Koko syyskauden kestävä aikataulu on nyt julkaistu täällä.

Uusi aikataulu tulee voimaan 1.9. Maanantai 31.8. mennään vielä vanhalla aikataululla, eli aamutreenit klo 6:30 ja 10:00, ja iltapäivällä klo 16:00-20:00. Uudessa aikataulussa tunteja tulee lisää iltoihin. Nyt aamuisin voi treenata maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Aamupäivän treenejä on maanantaisin klo 11:00 ja tiistaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 10:00.

Uusi aikataulu tuo mukanaan paljon uutuuksia. Mukaan tulevat Less is Power painonhallintaryhmän treenit, helpotetut WOD tunnit joilla skaalataan WOD kaikille helpommaksi, CrossFit Kids tunteja 8-11 v ja 12-15 v lisäksi myös 3-4 v ja 5-7 v. lapsille.

Viimevuonna tutuiksi tulleista tunneista mukana pysyvät  myös torstai-iltapäivän Jooga ja kuntonyrkkeily. Keskiviikkoisin klo 17-18 on punttikoulu, mikä sisältää vain painonnoston tekniikoita. GymnasticWOD -tunnilla treenataan voimistelutaitoja ja tehdään WOD pelkällä kehonpainolla. MammaWOD maanantai- ja jokatoinen torstaiaamu antaa mahdollisuuden myös pienten lasten äideille päästä treenaamaan, kun vauvan saa ottaa mukaan.

Syksyn edetessä mukaan saattaa tulla vielä lisää erilaisia tunteja, joten kannattaa seurata päivityksiä tarkkaan!

Alkuun helpotetut WOD tunnit pidetään pääsalissa normaalien WOD-tuntien kanssa rintarinnan, mutta paikalla on kaksi ohjaajaa. Lauantain helpotetulla WOD-tunnilla klo 11-12:00 on vain yksi ohjaaja. Kyseisellä tunnilla ohjataan vain helpotettu WOD. Kids- , punttikoulu, nyrkkeily ja joogatunnit pidetään pikkusalissa.

 

Nähdään treeneissä!!

T. Sanni

19
Kuva: Mari Mäkinen