Tervetuloa sporttivaatekirppikselle myymään ja ostamaan! 23.10.2016

CrossFit Tuusulan boxilla järjestetään sporttivaatekirppis 23.10.2016. klo 12-17:00.  Kaikki ovat tervetulleita varaamaan itselleen myyntipöydän tai paikalle voi tulla vain ostoksille. Kirppiksellä on tarkoitus myydä käytöstä pois jääneitä sporttivaatteita, mutta mikään ei estä esimerkiksi kovan lihaskasvua aiheuttavan treenin takia liian pieniksi jääneiden juhlavaatteiden tms.  kauppaamista uuteen kotiin;)). Pöytien vuokraamisesta saadut tuotot lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n sporttikummeille, jotka ovat myös mukana menossa esittelemässä toimintaansa.

Pelastakaa Lasten Sporttikummitoiminta on tarkoitettu lapsille, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria, jotta he motivoituvat liikkumaan, harrastamaan ja saamaan sitä kautta pysyvyyttä, tavoitteita ja hyviä aikuisia elämäänsä.

Katso Sporttikummit uutisissa

Paikalla on myös suomalainen treenivaatteita valmistava Népra. Népra on vuonna 2015 alkunsa saanut vaatemerkki, jonka vaatteet on suunniteltu etenkin toiminnalliseen liikuntaan. Népran ideologia on tuottaa kestäviä ja laadukkaita sekä eettisesti valmistettuja vaatteita kovaa treenaaville miehille ja naisille.

 

Népran mallistoa
Népran mallistoa

 

Kahvila on auki :).

Kirppispöytä koostuu hyppyboxista ja leuanvetotangosta. Boxille voi viikata vaatteita ja tankoon ripustaa vaatteita roikkumaan. Myyjien on hyvä tuoda mukanaan omia henkareita.

Aika: 23.10.2016 klo 12-17:00. Omia pöytiä voi tulla järjestämään myyntikuntoon aikaisintaan klo 11:00. Omat paikat on oltava tyhjinä klo 17:30. Pöytävaraukset täällä

Lisätietoa crossfittuusula(at)gmail.com tai 050 371 9930 / Sanni

 

Minna harjoittelee rinnalle vetoa