Tri Battle -kilpailu

Tri Battle -kilpailu on CrossFit Järvenpään ja CrossFit Tuusulan salikilpailu, jossa on kolme kilpailua noin 1-1,5kk välein. Kaikki kolme ovat matalankynnyksen kilpailuja.

I-Snatch this: Ensimmäinen kilpailu on painonnostokilpailu. Kilpailijat kilpailevat tempauksessa ja työnnössä.  Ilmoittautuminen ja punnitus 3.3. klo 12-12:45 CrossFit Järvenpään salilla. Kilpailun aloitus klo 13. Liikestandardeissa noudatetaan kansainvälisiä painonnoston sääntöjä:http://www.iwf.net/doc/technical.pdf Kilpailu käydään round-systeemillä ja säännöt käydään ennen kisan alkua läpi osallistujille. Painonnostosuoritusten osalta noudatetaan Kansainvälisen Painonnostoliiton kilpailusääntöjä: http://painonnosto.fi/sites/default/files/tiedostot/iwf_saannot_2013.pdf Pisteytys tapahtuu Sinclair-pistein. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu saapumalla punnitukseen.

II-Force Awakens:  Toiminnallisen liikunnan kilpailu joka painoittuu voimalajeihin. Kilpailu on lauantaina 21.4. CrossFit Järvenpään salilla.

III-Endurance: Toiminnallisen liikunnan kilpailu joka painoittuu kestovoiman ja kestävyyden puolelle. Kilpailu on lauantaina 19.5. CrossFit Tuusulan salilla.

Joka kilpailuissa jaetaan kolmelle parhaalle palkinnot  ja se joka kerää vähiten pisteitä joka kilpailussa voittaa Tri Battle herruuden. Kilpailun voittajan ja joku (arvotaan) kaikkiin kilpailuihin osallistujan kesken arvotaan Consept 2 soutulaite.