Kaikki tunnit ovat salimme jäsenien käytettävissä. Jäsenyyksiin kuuluu salinkäyttöoikeus myös tuntien ulkopuolella. Jäsenet pääsevät sisälle sähköovesta omilla koodeilla.

 

Tuntikuvaukset

Aloituskurssi = aloittelijoiden oma kurssitunti. Aloituskurssilla on tarkoitus opettaa CrossFit harjoittelun perusteet ja ”sisään ajaa” harjoittelija niin, että voi osallistua perus WOD tunneille. Myös EasyWOD tuntien kautta voi aloittaa harjoittelun tai Heti mukaan!-aloituskurssin.

WOD = Perus CrossFit -tunti. CrossFit Järvenpään salin ohjelmointi on kunto-ohjelma, joka pyrkii valmistamaan henkilön kaikkiin arjen tehtäviin ja haasteisiin.

EasyWOD = WOD-tunti jossa keskitytään tekniikoiden opettelemiseen. Tunti on pääperiaatteiltaan sama kuin perus CrossFit -tunti, mutta harjoitteita on skaalattu ja kevennetty.  Salilla harjoittelun voi aloittaa suoraan osallistumalla EasyWOD tunneille. Tunteja pitää käydä vähintään 8 tuntia ennen kuin voi muille tunneille osallistua. Ensimmäinen kerta on ilmainen sen jälkeen tulee Toistaiseksi voimassa -sopimus päälle. Ole yhteydessä valta.sjoblom@crossfitjarvenpaa.fi jos olet tulossa ensimmäiselle tunnille. Tunteja on ke klo 16 ja pe klo 16.

MammaWOD = raskaana oleville tai tuoreille vanhemmille tarkoitettu tunti. Harjoittelu on kerran viikossa klo 10-11:30 torstaisin. Ole yhteydessä Laura Toivoseen
laura.h.korhonen88@gmail.com

Kuntonyrkkeily / KuntoN = salin jäsenille ilmainen, muille 10 x kortilla. Kuntonyrkkeilyä on torstai iltaisin klo 20 ja sunnuntai iltaisin klo 19.

Painonnosto / PaiNo =  Painonnoston tekniikkaa ja voimaharjoittelua. Ti klo 20 ja pe klo 19 keskitytään painonnosto tekniikkaan.

Gymnastic = Taito- ja kehonpainoharjoittelua. Tunnin tarkoituksena on lisätä suhteellista voimaa eli kykyä liikutella omaa kehonpainoa. Tunnilla harjoitellaan myös erilaisia taitoharjoitteita. Tunteja 2 kertaa viikossa. To klo 17 ja la 13. Gymnastic -ohjelmointi jakso kestää aina 1,5-2,5kk jolloin keskitytään tiettyyn harjoitus kokonaisuuteen.

Power = Power -ohjelmointi. Ohjelman tavoitteena on parantaa absoluuttista voimaa eli parantaa kehon kykyä liikutella ulkoista painoa. Tunnilla nostetaan voimatasoja niiden liikkeiden osalta jotka sen hetken ohjelmoinnissa ovat. Ohjelmaa tehdään ti, to ja su. Viikon sykli tehdään 6 kertaa jonka jälkeen tehdään testi voimatasojen mittaamiseksi.

Burn = Pitkäkestoinen rasvanpolttoharjoitus yksinkertaisilla liikkeillä

Kehonhuolto = huolletaan kehoa venyttelemällä, mobbailulla, aktiivisella venyttelyllä ja mielen rentouttamisella. Tunti to klo 18.

Lenkkitunti = maanantaisin klo 18 juostaan 1-1:30min lenkki. Tunti on pääsääntöisesti peruskestävyystunti ja sopii myös vasta-alkajalle. Joskus tehdään vauhtikestävyyttä intervalli juoksulla tai käydään juoksemassa kuntorappuja ylös alas.

1-on-1 = juttele päävalmentajan (sovi aika erikseen)