”Coaching is a profession of love. You can’t coach people unless you love them”

-Eddie Robinson, Coach, Grambling University


PÄÄVALMENTAJA

Olen Valta Sjöblom (s. 1977). Nuoruuden harrastuksiani olivat erilaiset kamppailulajit. Olen toiminut yli 10 vuotta Suomen Tang Lang toiminnan pääopettaja ja Suomen Tang Lang liiton puheenjohtaja ja 2000 luvun puolessa välissä toiminut myös stunttina ja koreografiassistenttina.
Vuonna 2009 tutustuin CrossFit harjoitteluun. CrossFit Tuusulan perustettiin 2012 nykyisen vaimoni Sanni Sjöblomin kanssa. Vuonna 2015 CrossFit Järvenpään perustettiin johon siirryin päävalmentajaksi. 

 

 • CrossFit Level 2 Trainer 
 • CrossFit Olympic Lifting Trainer 
 • Westside Barbell -seminaari 
 • CrossFit Rowing Trainer 
 • Suomen Tang Lang -liiton pääopettaja ja puheenjohtaja
 • SPNL Lasten voimapiiri ohjaajakoulutus
 • CrossFit Level 1 Trainer 
 • Fisaf Personal Trainer
 • Kahvakuula ohjaaja
 • Fisaf Kuntosaliohjaaja
 • Liikunnan ammattitutkinto

 

APUVALMENTAJAT

Olen Matias Koskimäki, CF Järvenpään apuvalmentaja. Urheilutaustani on noin 15 vuotta jalkapalloa. CrossFit harjoittelun aloitin vuonna 2012 syksyllä. Laji koukutti silloin samantien, sen monipuolisuuden ja haastavuuden takia. Valmentajana haluan kehittyä koko ajan paremmaksi ja pyrkiä tuomaan treenaajille niitä pieniä onnistumisia, jotka lisäävät motivaatiota lajiin ja tuovat itseluottamusta, joka mahdollisesti näkyy myös salin ulkopuolella.

 

 • CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)
 • Strongman Certificate (2017)
 • Aerobic Capacity Certificate (2019)

 


Olen Nina Ojanen, koulutukseltani liikunnanohjaaja (amk). Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2011 ja siinä samalla kouluttanut itseäni lisää. Urheilutaustaa minulta löytyy mm. yleisurheilusta, ratsastuksesta ja painonnostosta. CrossFit harjoittelun olen aloittanut vuonna 2015. Se on viennyt sen verran mennessään, että nykyään olen osaomistajana Karhu CrossFitissä Kotkassa, jonne teen myös saliohjelmointia.

Valmennan CrossFit Järvenpäässä ryhmätunteja ja yksilövalmennuksia. Tarkemmat tiedot yksilövalmennuksista löytyvät osoitteesta arjenhetki.com/valmennus.

Vastaan myös CrossFit Järvenpää yrityspalveluista. Mikäli haluaisit esimerkiksi työporukallesi järjestettävän yhteisen aloituskurssin, TYHY-päivän tai tutustumistreenin, laita viestiä nina@crossfitjarvenpaa.fi.

 •  Liikunnanohjaaja (amk)
 • Liikuntalääketieteen perusopinnot
 • CrossFit Level 1 Trainer
 • Personal trainer
 • Ravintovalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja
 • Kuntosalivalmentaja

 Olen Niko Kauranen, CF Järvenpään apuvalmentaja. Aloitin 2015 CrossFit Järvenpään ensimmäiselle aloituskurssille. CrossFitin monipuolisuus tuntui mielenkiintoiselta jo ennen lajin varsinaista aloitusta ja on sitä edelleen. Nuorempana pallopelit vei mennessään. Nyt on myös käyty kokeilemassa telinevoimistelua, triathlonia sekä maantie- ja uusimpana maastopyöräilyä ja omaa tieto-taitoa on lisätty erinäisillä liikkumisen luennoilla. 

 

 • CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)

Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL)

 


Olen Vladislav Semukov, CF Järvenpään apuvalmentaja. Aloitin CrossFit harjoittelun syksyllä 2013. Lajin rajaton monipuolisuus sekä boxin yhteishenki koukutti välittömästi ja CrossFit jäi osaksi elämäntapaa.
Aikaisemmin olen harrastanut muutamaa eri kamppailulajia ja perus ”junttipunttia”
Valmentaminen alkoi CrossFit Järvenpäässä, käytyäni CF Level 1- koulutuksen tammikuussa 2017. Valmentamisessa hienoa on se, että samalla itsekin kehittyy ja oppii monia uusia asioita. Hienointa valmentamisessa kuitenkin on, kun treenaaja oppii uuden liikkeen, tai tekniikka paranee.

– olkoon voima kanssanne –

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)


Olen Kalle Vaihevuori. Innostuin crossfitistä urheiluopistossa olleen luokkakaverini kautta. Kiinnostuin lajista erityisesti sen monipuolisuuden ja yhteisöllisyyden takia. Haasteita riittää pitkäänkin lajia harrastaneille ja treeneissä pääsee hyvin purkamaan arjen paineita. Harrastuksiini on kuulunut kuntonyrkkeily ja kuntosalilla käynti. 

 • Liikunnanohjauksen perustutkinto 2018
 • Personal trainer -sertifikaatti 2018

 

ERIKOISTUNNIT, TEINIT, PANTTERIKOULU

TEENS -TEINIT

 Olen Tea Lindroos,  valmennan teinien (13-17v) ryhmää. Aloitin CrossFitin vuonna 2015 crosstraining-harjoittelun kautta, josta myöhemmin siirryin CF Järvenpään boxille ja vuonna 2017 aloitin valmentamisen. Aikaisemmin olen harrastanut yhtä sun toista lajia, niistä kuitenkin päällimmäisinä lentopallo ja lumilautailu.
CrossFitissä mukanaan vei lajin monipuolisuus, haastavuus sekä jatkuva keskeneräisyys. Tässä lajissa en tule olemaan ikinä valmis, työmaata löytyy. Lisäksi lajin yhteisöllisyys yllätti positiivisesti.
Valmentamisen koen itselleni luontevaksi osaksi lajin harrastamista. 

 • CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL)

TEENS – TEINIT

 Olen Liisa Vuori ja toimin apuvalmentajana teinit (13-17v) ryhmässä. Vuonna 2018 aloitin valmentamisen CF Järvenpäässä.
Itse olen harrastanut nuorempana ringetteä aktiivisesti ja muita lajeja kuten lumilautailua, jääkiekkoa ja futista siinä ohessa. Crossfitin lisäksi yritän harrastaa kaikkea mahdollista uimisesta lumilautailuun.
Lajissa minua viehättää sen monipuolisuus ja mahtava yhteisö.
Valmentamisessa on parasta tietenkin nähdä ihmisten kehitys ja onnistumisen ilo!

 

OPEN GYM

Olen Sami Käyhkö. CrossFit harjoittelun aloitin 2016 kun satuin törmäämään Froningin dokumenttiin. Dokumenttia katsoessani ajattelin, että VAU! Tätä olen etsinyt, lajia missä tehdään kaikkea yhdessä treeniohjelmassa. Muutaman kuukauden kokeilun jälkeen päätin liittyä CrossFit saliin ja 2016 joulukuussa kävin On Rampin CrossFit Järvenpäässä.
Tämänhetkisiä sertifiointeja löytyy kuntosaliohjaaja & CF-L1. Omaa urheilutaustaa on voimanosto ja kehonrakennus, nuorempana jalkapallo ja salibandy. 

 

TAVOITTEELLINEN HARJOITTELU -RYHMÄ

Olen Henri Grönholm. Aloitin CrossFit harjoittelun vuonna 2014 opiskellessani Vierunmäellä liikuntaneuvojaksi. Lajin monipuolisuus ja uusien taitojen oppiminen tuntui mielekkäältä. Aika nopeasti kiinnostuin kisaamisesta ja se vaan lisäsi omaa motivaatiota harjoittelua kohtaan. Vuonna 2015 muutimme Järvenpäähän ja siirryin harjoittelemaan CrossFit Järvenpäähän. Kerran viikossa vedettävissä treeneissä paneudutaan tiettyyn aiheeseen tai liikkeeseen.

 • Liikuntaneuvoja (Suomen Urheiluopisto)
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL)
 
JUOKSUKOULU

Olen Teemu Turunen, aktiivinen vapaa-ajan lenkkeilijä, kun CrossFit ja muut harrastukset antavat myöden. Laajaan lajikirjoon juoksuharrastus tuo hyvän kestävyyspohjan ja CrossFit tuo puolestaan hyvää voimaa juoksuun.

 
PANTTERIKOULU

Hei olen Janette Jämsä ja olen opinnoissani erikoistunut lasten ja nuorten kasvuun, sekä kehitykseen. Työskentelen päivittäin lasten kanssa ja minulla on monien vuosien valmennuskokemus eri ikäisten lasten parissa. Koko lapsuuteni sain itse liikkua innostavassa ympäristössä laadukkaan valmennuksen tukemana. Siellä suuri palo liikkumiseen syttyi, tätä samaa toivon valmennettavilleni.

 
MAMMA-WOD

Olen Laura Toivonen ja ohjaan mammaWODia Järvenpään boxilla. Koulutukseltani olen lastenhoitaja ja fysioterapeutti. Tällä hetkellä nautin kotielämästä 2018 kesäkuussa syntyneen tyttäreni kanssa. Crossfit harjoitteluun tutustuin ystäväni houkuttelemana vuonna 2015, kun Järvenpään sali avautui. Rakastuin lajin monipuolisuuteen heti. Raskauden ja synnytyksen myötä olen erityisen kiinnostunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta, joihin toivon tulevaisuudessa saavani lisäkoulutusta.

 
KUNTONYRKKEILY

Olen Eeva Bamford-Tammi ja ohjaan torstai -ja sunnuntai-iltaisin kuntonyrkkeilyä. Minulla on yli kymmenen vuoden harjoittelutausta kuntonyrkkeilyssä sekä reilu kaksi vuotta thainyrkkeilyä Muay Thai-instituutissa Thaimaassa. Tunneillani sykkeet nousee, tekniikoita opetellaan ja pidetään hauskaa mukavassa porukassa.