”Coaching is a profession of love. You can’t coach people unless you love them”

-Eddie Robinson, Coach, Grambling University


PÄÄVALMENTAJA
Valta Sjöblom

 

Valta Sjöblom (s. 1977) on kotoisin Tuusulasta. Nuoruuden harrastuksia olivat erilaiset kamppailulajit. Hän on edelleen Suomen Tang Lang toiminnan pääopettaja ja Suomen Tang Lang liiton puheenjohtaja. Hän on toiminut myös stunttina ja koreografiassistenttina.
Vuonna 2009 hän tutustui CrossFit harjoitteluun. CrossFit Tuusulan hän perusti 2012 avovaimonsa Sanni Piston kanssa. Vuonna 2015 he perustivat CrossFit Järvenpään johon Valta siirtyi päävalmentajaksi.

 

 • CrossFit Level 2 Trainer 
 • CrossFit Olympic Lifting Trainer 
 • Westside Barbell -seminaari 
 • CrossFit Rowing Trainer 
 • Suomen Tang Lang -liiton pääopettaja ja puheenjohtaja
 • SPNL Lasten voimapiiri ohjaajakoulutus
 • CrossFit Level 1 Trainer 
 • Fisaf Personal Trainer
 • Kahvakuula ohjaaja
 • Fisaf Kuntosaliohjaaja
 • Liikunnan ammattitutkinto

APUVALMENTAJAT

Olen Matias Koskimäki, CF Järvenpään apuvalmentaja. Urheilutaustani on noin 15 vuotta jalkapalloa. CrossFittiin tutustuin ensimmäisen kerran kaverin suosituksesta vuonna 2012 syksyllä. Laji koukutti silloin samantien, sen monipuolisuuden ja haastavuuden takia. Nämä kaksi asiaa ovat vieläkin läsnä, niin valmentamisessa, kuin omassa treenaamisessakin. Valmentajana haluan kehittyä koko ajan paremmaksi ja pyrkiä tuomaan treenaajille niitä pieniä onnistumisia, jotka lisäävät motivaatiota lajiin ja tuovat itseluottamusta, joka mahdollisesti näkyy myös salin ulkopuolella.

 

 • CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)
 • Strongman Certificate (2017)
 • Aerobic Capacity Certificate (2019)

 


Olen Nina Ojanen, koulutukseltani liikunnanohjaaja (amk). Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2011 ja siinä samalla kouluttanut itseäni lisää. Urheilutaustaa minulta löytyy mm. yleisurheilusta, ratsastuksesta ja painonnostosta. CrossFit harjoittelun olen aloittanut vuonna 2015. Se on viennyt sen verran mennessään, että nykyään olen osaomistajana Karhu CrossFitissä Kotkassa, jonne teen myös saliohjelmointia.

Valmennan CrossFit Järvenpäässä ryhmätunteja ja yksilövalmennuksia. Tarkemmat tiedot yksilövalmennuksista löytyvät osoitteesta arjenhetki.com/valmennus.

Vastaan myös CrossFit Järvenpää yrityspalveluista. Mikäli haluaisit esimerkiksi työporukallesi järjestettävän yhteisen aloituskurssin, TYHY-päivän tai tutustumistreenin, laita viestiä nina@crossfitjarvenpaa.fi.

 •  Liikunnanohjaaja (amk)
 • Liikuntalääketieteen perusopinnot
 • CrossFit Level 1 Trainer
 • Personal trainer
 • Ravintovalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja
 • Kuntosalivalmentaja

 

Olen Niko Kauranen, alun perin Tuusulasta kotoisin oleva CF Järvenpään apuvalmentaja. Olen aina tykännyt kuluttaa ylimääräisen energian liikkumalla ja eri lajeja on kertynyt laidasta laitaan. Kaikki alkoi pallopeleistä, joita on tullut harrastettua kolmea erilaista. Pelailun ohessa aloin myös pikkuhiljaa tutustua painojen nosteluun, joka lopulta johti 2015 CrossFit Järvenpään ensimmäiselle aloituskurssille.
CrossFitin monipuolisuus tuntui mielenkiintoiselta jo ennen lajin varsinaista aloitusta ja on sitä edelleen. Ohessa on myös käyty kokeilemassa telinevoimistelua, triathlonia sekä maantie- ja uusimpana maastopyöräilyä.
CrossFit -valmennus ja muu liikkuminen tapahtuu vahvasti harrastuspohjalta, mutta on matkan varrella mukaan tarttunut CrossFit-trainer L1 sekä erinäisiä liikkumisen luentoja. Varsinaisissa töissäni käyn tekemässä rakennusten paloturvallisuussuunnittelua.

 • CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL)

 

Olen Tea Lindroos, CF Järvenpään apuvalmentaja. Koulutukseltani olen taiteen maisteri ja työkseni toimin visuaalisen alan sekatyöläisenä sekä kuvataiteen ja median opettajana lukiossa.
Aloitin CrossFitin vuonna 2015 crosstraining-harjoittelun kautta, josta myöhemmin siirryin CF Järvenpään boxille.
Aikaisemmin olen harrastanut yhtä sun toista lajia, niistä kuitenkin päällimmäisinä lentopallo, lumilautailu ja partio (Kyllä, partio on urheilulaji. Laita 20kg rinkka selkään, tarvo rämeikössä 20 km päivässä, toista sitä viikko.).
CrossFitissä mukanaan vei lajin monipuolisuus, haastavuus sekä jatkuva keskeneräisyys. Tässä lajissa en tule olemaan ikinä valmis, työmaata löytyy. Lisäksi lajin yhteisöllisyys yllätti positiivisesti.
Valmentamisen aloitin CF Järvenpään boxilla vuonna 2017 käytyäni CrossFit -trainer L1 -valmentaja koulutuksen. Valmentamisen koen itselleni luontevaksi osaksi lajin harrastamista. Valmentajana pystyn hyödyntämään ammattitaitoani opettaja ja toisin päin, pensseli vain muuttuu käsipainoksi.

 • CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL)

 Olen Vladislav Semukov, CF Järvenpään apuvalmentaja.

Kuulin CrossFitistä töissä asiakkaalta, päätin kokeilla ja aloitin On Rampin syksyllä 2013. Lajin rajaton monipuolisuus sekä boxin yhteishenki koukutti välittömästi ja CrossFit jäi osaksi elämäntapaa.
Aikaisemmin olen harrastanut muutamaa eri kamppailulajia ja perus ”junttipunttia”
Valmentaminen alkoi CrossFit Järvenpäässä, käytyäni CF Level 1- koulutuksen tammikuussa 2017. Valmentamisessa hienoa on se, että samalla itsekin kehittyy ja oppii monia uusia asioita. Hienointa valmentamisessa kuitenkin on, kun treenaaja oppii uuden liikkeen, tai tekniikka paranee.

– olkoon voima kanssanne –

 • CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)

 


 

Olen Liisa Vuori, CF Järvenpään apuvalmentaja. Vuonna 2018 aloitin valmentamisen CF Järvenpäässä, kevään valmensin lasten Pantterikoulua ja kesällä aloitin aikuisten parissa. Teen lähihoitajana töitä nuorten ja vanhusten parissa.  Olen myös apuvalmentajana Järvenpää Haukkojen ringette g- ja f-junnuissa.
Itse olen aloittanut CrossFitin 2015 crosstraining-harjoittelun kautta, josta siirryin Jäken boxille ja täällä olen viihtynyt! Omat tavoitteeni ovat päästä kisaamaan masters-sarjaan Karjalan Kovimpaan ja sitä ennen saada 1 rengas muscle up!
Itse olen harrastanut nuorempana Järvenpään Haukoissa ringetteä aktiivisesti ja muita lajeja kuten lumilautailua, jääkiekkoa ja futista siinä ohessa. Crossfitin lisäksi yritän harrastaa kaikkea mahdollista uimisesta lumilautailuun.
Lajissa minua viehättää sen monipuolisuus ja mahtava yhteisö.
Valmentamisessa on parasta tietenkin nähdä ihmisten kehitys ja onnistumisen ilo!

 


Olen Kalle Vaihevuori, 24 vuotta, Järvenpäästä. Innostuin crossfitistä urheiluopistossa olleen luokkakaverini kautta. Kiinnostuin lajista erityisesti sen monipuolisuuden ja yhteisöllisyyden takia. Haasteita riittää pitkäänkin lajia harrastaneille ja treeneissä pääsee hyvin purkamaan arjen paineita.
Olen käynyt kuntonyrkkeilyn peruskurssin Järvenpäässä Kehäkarhuilla ja harrastin lajia pari vuotta aktiivisesti. Nyt olen käynyt muutaman vuoden tauon jälkeen meidän omilla kuntonyrkkeilytunneilla, joista olen tykännyt paljon.  Aiemmin kävin myös kuntosalilla pääosin painoja nostelemassa, mutta se on jäänyt nyt vähemmälle crossfitin tullessa tilalle.
Aamutunnit ovat palanneet ja ohjaan tunteja kaksi kertaa viikossa aamuisin klo 6. Aamutuntien lisäksi teen töitä Fazerilla Vaaralassa.

 • Liikunnanohjauksen perustutkinto 2018
 • Personal trainer -sertifikaatti 2018

 

ERIKOISTUNNIT, OPEN GYM JA KEHONHUOLTO

OPEN GYM

Olen Sami Käyhkö, asun Järvenpäässä ja vedän Open Gymiä sunnuntaisin. CrossFittiin tutustuin ensimmäisen kerran kesällä 2016 kun satuin törmäämään Froningin dokumenttiin. Dokumenttia katsoessani ajattelin, että VAU! Tätä olen etsinyt, lajia missä tehdään kaikkea yhdessä treeniohjelmassa. Muutaman kuukauden kokeilun jälkeen päätin liittyä CrossFit saliin ja 2016 joulukuussa kävin On Rampin CrossFit Järvenpäässä.
Tämänhetkisiä sertifiointeja löytyy kuntosaliohjaaja & CF-L1 (OPEX CCP – kesken). Omaa urheilutaustaa on voimanosto ja kehonrakennus, nuorempana jalkapallo ja salibandy. Päivätyökseni leikin sähköasentajaa.

KISARYHMÄ

Olen Henri Grönholm. Olen 30 vuotias ja asun Järvenpäässä perheeni kanssa. Aloitin crossfitin harrastamisen vuonna 2014 opiskellessani Vierunmäellä liikuntaneuvojaksi. Alkuun harjoittelin itsenäisesti ja keskityinkin pitkälti oikeiden tekniikoiden opettelemiseen. Lajin monipuolisuus ja uusien taitojen oppiminen tuntui mielekkäältä. Aika nopeasti kiinnostuin kisaamisesta ja se vaan lisäsi omaa motivaatiota harjoittelua kohtaan. Vuonna 2015 muutimme Järvenpäähän ja siirryin harjoittelemaan Crossfit Järvenpäähän. Järvenpään boxilla aloitin kisaryhmän treenien vetämisen. Kerran viikossa vedettävissä treeneissä paneudutaan tiettyyn aiheeseen tai liikkeeseen.

 • Liikuntaneuvoja (Suomen Urheiluopisto)
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL)
JUOKSUKOULU

Olen Teemu Turunen, aktiivinen vapaa-ajan lenkkeilijä, kun CrossFit ja muut harrastukset antavat myöden. Laajaan lajikirjoon juoksuharrastus tuo hyvän kestävyyspohjan ja CrossFit tuo puolestaan hyvää voimaa juoksuun.

VENYTTELY

Olen Anne Partanen, liikunnanohjaaja amk. Opinnoissani erikoistuin valmennukseen, ja olen suorittanut myös nuorten yleisurheiluvalmentajatutkinnon.  Oma urheilutaustani sisältää taitoluistelua, yleisurheilua sekä jalkapalloa. Urheilu on opettanut kehonhuollon tärkeyden vammojen ennaltaehkäisyssä. Tällä hetkellä harrastan crossfittia rennolla otteella, ja haluan omalta osaltani vaikuttaa siihen, että kanssatreenaajani muistavat myös huoltaa kehoaan.

PANTTERIKOULU

Hei olen Janette Jämsä ja olen opinnoissani erikoistunut lasten ja nuorten kasvuun, sekä kehitykseen. Työskentelen päivittäin lasten kanssa ja minulla on monien vuosien valmennuskokemus eri ikäisten lasten parissa. Koko lapsuuteni sain itse liikkua innostavassa ympäristössä laadukkaan valmennuksen tukemana. Siellä suuri palo liikkumiseen syttyi, tätä samaa toivon valmennettavilleni.

MAMMA-WOD

Olen Laura Toivonen ja ohjaan mammaWODia Järvenpään boxilla. Koulutukseltani olen lastenhoitaja ja fysioterapeutti. Tällä hetkellä nautin kotielämästä kesäkuussa syntyneen tyttäreni kanssa. Crossfit harjoitteluun tutustuin ystäväni houkuttelemana vuonna 2015, kun Järvenpään sali avautui. Rakastuin lajin monipuolisuuteen heti. Raskauden ja synnytyksen myötä olen erityisen kiinnostunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta, joihin toivon tulevaisuudessa saavani lisäkoulutusta.

KUNTONYRKKEILY

Crossfit Järvenpää tarjoaa myös kuntonyrkkeilytunteja, jotka ovat avoimia kaikille salin jäsenille. Olen Eeva Bamford-Tammi ja ohjaan torstai -ja sunnuntai-iltaisin kuntonyrkkeilyä. Minulla on yli kymmenen vuoden harjoittelutausta kuntonyrkkeilyssä sekä reilu kaksi vuotta thainyrkkeilyä Muay Thai-instituutissa Thaimaassa. Tunneillani sykkeet nousee, tekniikoita opetellaan ja pidetään hauskaa mukavassa porukassa.