Vesijuoksukoulutus 3.11. Tuusulan Uimahallilla klo 20-20:45

Perusvoima ja peruskestävyyskauden aikana ohjelmointiin ilmaantuu vesitreenejä, joita voi toteuttaa myös vesijuoksuna. Jotta treeneistä saisi enemmän irti, on hyvä kun erilaiset tekniikat ovat hanskassa. 3.11. on mahdollisuus osallistua vesijuoksukoulutukseen Tuusulan Uimahallilla. Treenejä tulee vetämään Mirva Salmi,33 v, Lohjalta. Mirva on urheiluhieroja, uimaopettaja, vesipyöräily- & vesijuoksuohjaaja, sekä fysiikka- & painonnostovalmentaja

Olen pienesti asti rakastanut vettä sen monipuolisuuden takia ja tuntui mahtavalta päästä parikymppisenä opettamaan uinninsaloja kaiken ikäisille ihmisille. Nuorimmat ovat olleet 3-vuotiaita ja vanhemmat lähemmäs 95-vuotiaita. Vesi on mahtava elementti sen monipuolisuuden takia ja siksi se sopii niin painonnonhallintaan, kuntoutuksessa oleville kuin osana terveysliikuntaa tai huippu-urheilua (lajista riippumatta). Vedessä liikkuminen vähentää lihasjännitystä ja parantaa elastisuutta, mm. siksi se on erinomainen oheisharjoittelunmuoto esimerkiksi palauttavana harjoitteluna kerran viikkoon.

Vesijuoksu on yksi tehokkaimmista vedessä tehtävistä harjoituksista ja sitä voi tehdä niin uimahalleilla kuin luonnonvesissä. Vesijuoksu kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä, koska vedessä juostessa kaikki kehon suuret lihakset toimivat tehokkaasti. Vesijuoksu sopii alaraajojen nivelkivuista kärsiville, koska vedessä juostessa jalkojen nivelillä ei ole painoa. Vesijuoksu asento sopii erinomaisesti niska- ja selkäkipuja potevalle, koska selkärankaan ei kohdistu suurta painovoimaa.

Vesijuoksussa käytetään vyötä, mikä kelluttaa kevyesti ja auttaa juoksuasennon pysymisessä mutta vyö ei ole uimataidottomien apuväline vaan etenkin syvässä altaassa uimataitoa täytyy olla.

Crossfit Tuusulan ja CrossFit Järvenpään urheilijoille tarjotaan 3.11 huikea vesijuoksuelämys. Käymme läpi perustekniikat, jonka jälkeen pääsette vetämään kovan ja monipuolisen vesijuoksutreenin, mihin kuuluu lihaskunto-osuus. -Eiköhän laiteta hikiset bileet Tuusulan uimahallilla pystyyn!

Tapahtumapaikka: Tuusulan Uimahalli, hyppyallas

Aika: 3.11. klo 20-20:45

Hinta 18 Eur

Varaa paikka TÄÄLTÄ!

12166765_888126024596934_1063597595_n
Mirva toimii fysiikkavalmentajana Lohjalla omalla MiXtremeSport-salillaan.