Winter War 2016 karsinnat

Winter War 2016 Karsinnat alkavat tällä viikolla. Karsinnat alkavat Ensimmäinen kolmesta karsintalajista julkaistaan 1.12.2015 ja karsinnat jatkuvat kolmen viikon ajan. Karsinnoista löytyy lisää infoa Winter Warin verkkosivuilla.  Varsinainen kilpailu sijoittuu Tampere Areenalle 6.2.2016

Karsintojen suorittaminen CrossFit Tuusulan boxilla

Winter War karsinta lajit tehdään salimme ohjelmoinnissa julkaisua seuraavana perjantaina, ja tuomaroinnit voi suorittaa tässä yhteydessä.

Karsintalajit voi suorittaa niin monta kertaa kuin haluaa. Jos karsintoja suorittaa jonain muuna päivänä, kuin perjantaina, normaalien WOD-tuntien aikana, kuuluvat treenivälineet ja tilat ensisijaisesti WOD-tunnille osallistujille. Lämmittelyt on hyvä olla tehtynä ennen sovittua tuomarointiaikaa.

Karsintojen suorittaminen muina aikoina

Jos perjantain treeneihin osallistuminen ei onnistu, voi karsintoja suorittaa omalla ajalla seuraavasti:

Kun karsinnat suoritetaan omalla ajalla, on ne tehtävä pikkusaleissa, kun siellä ei ole muita tunteja tai pääsalissa vain silloin, jos se ei ole päätuntien käytössä (torstain ja sunnuntain open gym). Myös treenivälineet ovat ensisijaisesti päätuntien käytössä (esim. soutulaitteet). Pikkusali on vapaassa käytössä arkisin klo 15:00-17 ja klo 19:00 eteenpäin. Tarkasta tarkemmat ajat aikatauluista. Tuomarointeja voidaan tehdä myös silloin, kun sali on suljettuna, kunhan asiasta sovitaan valmentajien ja tuomareiden kanssa.

Videokuvaaminen

Kaikki suoritukset on videokuvattava tuomaroinnin lisäksi. Videokuvaamisesta on selkeät ohjeet Winter War karsintasäännöissä. Lue ne tarkasti. Kuvauksen järjestäminen on kisaajan omalla vastuulla. Oleellista on, että kisaajalla on kuvauslaite omasta takaa, sekä siinä on tarpeeksi virtaa ja talennustilaa. Suorituspiste on järjestettävä niin, että suoritus näkyy selkeästi kamerassa kellon lisäksi. Myös tämä on itse kisaajan vastuulla.

Näihin ohjeisiin voi tulla muutoksia boxin puolesta. Pidä niitä silmällä.

Hurjasti tsemppiä karsintoihin! Jos et niihin osallistu, tule ihmeessä paikalle kannustamaan! Perjantaina kaikki kuitenkin pääsevät kokeilemaan lajeja.

-Sanni